≡ Meniu

Panasonic TX-48CX400E, televizor cu 3D și soft smart

Cei de la Panasonic fac niște televizoare foarte bune, iar prețurile nu sunt deloc mari. Un model pe care eu îl recomand e Panasonic TX-48CX400E deoarece e un aparat realizat în stil japonez, adică te poți baza pe el.
Vine cu cele mai importante lucruri incorporate, adică cu tuner digital dublu, multiple porturi, funcție monitor și toate acestea nu costă așa de mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat la navigat pe net întrucât are browser, iar dacă vreți să vă uitați la Netflix atunci vă va ajuta aplicația dedicată. Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

Panasonic TX-48CX400E, televizor cu 3D și soft smart

Ecranul acestui model e unul de 121 centimetri, iar rezoluția de 3840×2160 pixeli e una foarte bună dacă vreți să vedeți filme Full HD ori 4K.
Acest Viera e un aparat smart, dar aplicațiile cu care vine sunt unele esențiale și nu ar trebui să vă așteptați la ceva de genul Android. Oricum, ce are e mai mult decât suficient, iar dacă vreți mai mult atunci puteți conecta un laptop, o tabletă ori un player extern.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, iar dacă vreți să conectați alte aparate atunci puteți folosi unul dintre cele 4 HDMI-uri.
Are caracteristica 3D pentru persoanele care vor să vadă filme 3D.

Există multiple motive pentru care cineva ar achiziționa un astfel de model, iar printre acestea se numără ecranul mare de 121 centimetri cu rezoluție 4K, unghiurile de vizibilitate ok, că are wireless, tunerul digital și slot CI+.

Deci, dacă te interesează un televizor pentru camera de zi ori pentru terasa unui pub atunci acest model ar fi recomandarea mea. Mi-a fi dorit să pun și un video preview, dar în momentul de față nu există așa ceva.
TV-ul acesta e pentru cei interesați să impresioneze musafirii ori care vor să vadă divertisment din multiple surse la o calitate deosebită. Panoul din acest televizor e unul de calitate superioară și veți vedea acest lucru când vă uitați din diferite colțuri ale camerei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu