≡ Meniu

Panasonic TX-49CX740E, televizor LED cu Firefox OS

Panasonic TX-49CX740E e un televizor al anului 2015 dotat cu un sistem de operare capabil deoarece e vorba de Firefox OS, iar pentru vizionarea diferitelor fișiere video are chiar și player multimedia integrat. În cazul în care vreți să-l utilizați doar la vizionarea de posturi HD calitate digitală atunci trebuie știut că aparatul e unul dotat cu tuner digital dublu pentru așa ceva.

Televizorul TX-49CX740E e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată excelent, ci și unul care vine cu multă tehnologie la pachet.
Pentru a vedea cum se prezintă vizual îți recomand imaginea alăturată ori clipul video de la final.

Panasonic TX-49CX740E, televizor LED cu Firefox OS

Ecranul aparatului e unul de 123 centimetri cu rezoluție 4K și cu un panel perfect de tip IPS. Wireless-ul e integrat, iar în acest fel o să poți conecta televizorul la Internet fără a fi nevoie de un cablu.
Precum alte TV-uri smart și acesta e unul dotat cu aplicații, browser web și altele. În acest fel o să poți savura divertisment de calitate la calitate ok din multiple surse. Are și un launcher precum Android, acesta purtând numele de my Home Screen.
Consumul de curent nu e deloc mare întrucât vorbim despre o putere de 93W. (E important să alegem aparate cu consum mic de curent întrucât asta se va vedea la factura de electricitate.)

Pentru achiziția acestui model ar fi tunerul digital triplu, că are rezoluție 4K, softul bazat pe Firefox OS, unghiurile perfecte de vizualizare și suportul pentru diferite aplicații. Fiind un aparat destul de avansat o să puteți vedea Netflix pe el ori alte servicii de conținut.
Contra ar fi vreun motiv, chiar are integrate o mulțime de lucruri utile.

Recomand aparatul de față celora care vor ceva ieftin cu rezoluție 4K și tehnologie Smart. Există multiple modele similare acestuia de la alte branduri, dar eu îl recomand pe acesta întrucât e unul de calitate superioară și are un cost de achiziție mult mai ieftin decât la concurență.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu