≡ Meniu

Panasonic TX-50CS520E, Viera de 126 centimetri

Panasonic TX-50CS520E e un televizor cu ecran de 126 centimetri care se adresează în special celora care vor să vadă un film pe un ecran de 126 centimetri cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli. Din păcate nu e un televizor cu soft smart precum Android, dar asta nu vă oprește să navigați pe net prin intermediul browser-ului web și să aveți acces la diferite servicii online de conținut.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor cu tuner digital triplu, wireless integrat și port HDMI (are două astfel de porturi).
Pentru a vedea cum arată și ce poate vă recomand să vă uitați la imaginea de alături, din aceasta puteți vedea televizorul în toată splendoarea sa.

Panasonic TX-50CS520E, Viera de 126 centimetri

Pe partea de specificații acest model e unul care are ecran de 50 inci, iar rezoluția e una de 1920×1080 pixeli. Datorită acestor două lucruri televizorul e unul numai bun pentru filme Blu-ray. Și pentru că are tuner digital o să puteți vedea și posturi HD la calitate ok.
Unghiurile de vizibilitate sunt aproape perfecte deoarece sunt 176/176 grade. Având astfel de unghiuri o să puteți vedea filme fără probleme din orice colț al camerei.
Sunetul e unul ok, mai ales că e unul de 2x10W. Dar, dacă vreți ceva mai de calitate atunci vă recomand un sistem audio dedicat de aici.
La televizoare trebuie analizat consumul de curent și eventual clasa energetică pentru a vedea dacă merită sau nu. De aceea trebuie să vă zic că televizorul acesta are un consum de 63W. Consum care nu e deloc mare.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că are ecran mare, că vine cu soft avansat, posibilitatea montării pe un perete și că softul are aplicații.
Contra ar fi nu are mai multe porturi HDMI.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii și că are un excelent raport între preț și calitate.
Din clipul de alături se poate vedea că acest model e unul foarte avansat tehnic și în el poți vedea un review video complet.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu