≡ Meniu

Panasonic TX-50CS620E, model 126 cm cu rezoluție Full HD

Panasonic TX-50CS620E e un televizor inteligent al anului 2015 care are o rezoluție 1920×1080 pixeli și o diagonală de 126 centimetri. Fiind un televizor modern are și un consum de curent foarte mic de 75W, iar asta presupune că o să economisiți la facturile de curent, în comparație cu alte TV-uri similare.
Se adresează celora care vor să se bucure de conținut de pe Internet, dar și de pe memorii externe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri că vine vorba despre posturi TV calitate digitală ori conținut de pe Youtube.

Panasonic TX-50CS620E, model 126 cm cu rezoluție Full HD

Pe partea de specificații acest model se laudă cu multitudinea de porturi (wireless, două HDMI-uri, două USB etc), cu imaginea de calitate (unghiurile de vizibilitate sunt 176/176 grade, iar rezoluție e optimă pentru filme Blu-ray) și cu softul smart care are chiar și browser web.
Tunerul digital din acest aparat e unul dublu, iar asta înseamnă că puteți vedea la calitate HD posturi TV de la cablu ori de la televiziunea terestră.
Nu am scris nimic legat de sunet și de aceea trebuie să vă spun că e unul ok, dar nu ar strica să investiți într-un home cinema.

Pentru achiziția unui astfel de model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, că arată bine, consumul redus de energie și că arată o imagine de foarte bună calitate. Un alt lucru care poate că te va convinge să cumpărați acest model ar fi faptul că are o garanție de 5 ani din start, dar e valabilă doar o anumită perioadă deoarece e vorba despre o promoție.
Contra achiziției ar fi că nu vine cu sistem Android. Acesta nu e un dezavantaj prea mare întrucât un televizor nu e o tabletă ori un telefon, scopul fiind vizionarea emisiunilor și filmelor.

De final pot spune că acest model e unul foarte avansat în cazul în care vrei ceva pentru filme ori jocuri. Poate fi utilizat cu succes acasă, dar și într-un local. Sunt sigur că cei care-ți vor vizita localul vor aprecia faptul pot urmări știri ori meciuri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu