≡ Meniu

Panasonic TX-50CS630E, TV smart cu suport 3D

Panasonic TX-50CS630E e un televizor apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2015. Vine cu o multitudine de porturi, iar dacă doriți să-l conectați la net atunci o puteți face prin cablu ori prin wireless. Evident că e un televizor smart, dar să nu vă așteptați la sistem Android ori ceva de genul.
Televizorul se adresează celora care vor să vadă filme 3D ori Blu-ray la calitate maximă.

Modelul acesta de Viera e unul super dotat și are un preț bun Vezi prețul special de azi. Din păcate nu are rezoluție 4K, dar oricum e un televizor foarte bun la care puteți conecta o sumedenie de aparate externe.

Panasonic TX-50CS630E, TV smart cu suport 3D

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu diagonala de 126 centimetri, unghiurile de vizibilitate 176/176 grade și rezoluție 1920×1080 pixeli. Consumul de curent e unul normal, fiind vorba de 75W.
Dacă vreți să vă uitați la posturi TV calitate digitală atunci modelul acesta e unul dotat cu tuner digital triplu, iar faptul că are slot CI te va ajuta să conectezi un card la el așa încât să nu-ți mai trebuiască decodor separat.
E un model 3D, iar pentru a vedea filme normale la calitate 3D există conversie 2D în 3D.
Dacă vrei să te uiți la filme de pe memorii USB ori harduri externe atunci acest televizor îți pune la dispoziție un player foarte avansat.
Pentru a conecta aparatul la net poți folosi portul RJ-45, dar cel mai bine e să te folosești de wifi întrucât nu-ți mai trebuie cablu și poate că vei putea folosi și un router ac.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că are multe dotări, tunerul triplu integrat și refresh-ul de 400Hz.
Contra ar fi lipsa 4K. Nu e o problemă prea mare întrucât prea puține filme sunt disponibile la această rezoluție.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată fi utilizat în multiple scopuri și care să poată rula divertisment din diferite surse atunci acesta ar fi o soluție optimă.
Mi-aș fi dorit să pun și un video review, dar până atunci am pus alături un clip video care prezintă televizorul și principalele funcții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu