≡ Meniu

Panasonic TX-50CX670E, televizor Smart cu 4K Pro și Local Dimming

Panasonic TX-50CX670E e unul dintre cele mai bune modele de 126 cm în acest buget. Prezintă caracteristici speciale destul de bune – Studio Master Drive, Studio Master Colour (culori mai naturale), My Home Screen 2.0, Local Dimming (calitatea video mai bună), Quad Core Pro, 4K Pro și TV Anywhere (ideal pentru posesorii de tablete și telefoane Smart). Designul e mai elegant la televizoarele mai avansate și doar după acesta vă puteți da seama cam cât de avansat e. Nu se mai lansează televizoare mari fără funcții Smart și nici nu prea mai se caută așa ceva.

Alternativele pot fi de la același brand ori chiar de la altul dacă vă doriți un software sau design diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic TX-50CX670E, televizor Smart cu 4K Pro și Local Dimming

Acesta face parte din ultima generație dar nu e chiar cel mai avansat de pe piață. Sonorizarea e mai bună cu acele tehnologii însă putea fi mai puternică. Un televizor mai mare are și un sunet mai bun – 40W, dar la acesta pare a fi de ajuns însă se poate spune… că se putea mai bine. Pentru cei care chiar vor o experiență cinematografică la ei în sufragerie, le recomand un sistem home cinema sau o variantă mai scumpă.

O mare parte din caracteristicile sale speciale le-am enumerat mai sus, dar mai sunt și următoarele: Swipe & Share, aplicații, browser web, DLNA, mod jocuri, mod hotel, Audio Return Channel, VIERA Link. Sunt destul de multe aceste caracteristici speciale dar ceva mai multe sunt la seriile mai avansate. Alegerea perfectă depinde de bugetul vostru sau cât sunteți dispuși să dați pe un televizor. Poate pentru mulți dintre voi un astfel de televizor reprezintă o trecere prea mare, însă eu cred că e o investiție bună.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, porturi numeroase, calitate video excelentă, interfață destul de plăcută, design elegant.
Minusuri: nu are un sunet foarte puternic.

Panasonic TX-50CX670E nu e o alegere pentru oricine însă mi se pare destul de reușită în acest preț și nu are sens să-l comparați cu unul FullHD care poate să aibă un preț mult mai atractiv (diferența de calitate video e evidentă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu