≡ Meniu

Panasonic TX-50CX700E, TV cu Firefox OS și procesor quad

Panasonic TX-50CX700E e un televizor foarte dotat deoarece are suport 3D, rezoluție 4K și soft smart. Poate fi utilizat chiar și la vizionarea posturilor TV calitate digitală deoarece are tuner digital dublu, iar dacă furnizorul dvs de cablu vă furnizează un card CI+ atunci acesta poate fi integrat în televizor.
TV-ul de față se adresează în principal celora care vor un aparat cu care să se uite la filme ori meciuri deoarece are un ecran mare de 126 centimetri cu rezoluție 3840×2160 pixeli.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un apart TV care are integrate cele mai noi și utile tehnologii.

Panasonic TX-50CX700E, TV cu Firefox OS și procesor quad

Ecranul aparatului e unul de 126 de centimetri, iar din această cauză filmele se vor vedea excelent. Rezoluția 4K e perfectă pe un astfel de televizor, iar pentru a conecta un home cinema și eventual un player Blu-ray acest aparat e unul care are 3 porturi HDMI.
Consumul de curent nu-i unul prea mare deoarece are 93W, dar trebuie luat în considerare și faptul că are un ecran foarte mare de 50 inci.
Pentru ca totul să ruleze fluent acest model are procesor quad core, și în acest fel niciun program nu va sacada.
Softul e unul avansat, însă evident că nu se poate compara cu Android, chiar dacă are browser web și alte facilități.
Conectarea la net se poate face prin cablu ori wireless, iar recomandarea me ar fi să utilizați wi-fi-ul deoarece e mai ușor de folosit, dar pentru asta aveți nevoie și de un router wi-fi.

Aparatul vine cu mai multe lucruri pozitive printre care aș menționa costul de achiziție mic, că arată bine, fluiditatea în meniuri și tehnologia de ultimă generație care e integrată.
Contra achiziției ar fi doar lipsa softului Android, dar și dacă l-ar fi avut nu știu cât de mult ne-ar fi ajutat.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că e pentru tine dacă vrei ceva la zi și cu care să-ți impresionezi prietenii. Chiar dacă nu are Android, vine cu un soft bazat pe Firefox OS, iar acest soft e numit my Home Screen 2.0.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu