≡ Meniu

Panasonic TX-50DS630E, TV de 50 inci cu soft My Home Screen

Panasonic TX-50DS630E e un televizor de 50 inci (126 centimetri) care are rezoluție 1920×1080 pixeli și un soft bazat pe Firefox OS. După specificațiile sumare vă dați seama că acest televizor modern se adresează celora interesați de un aparat cu care să poată savura conținut din diverse surse (Internet, cablu, player media etc).

Televizorul acesta vina la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care poate fi extins cu aplicații și alte aparate. Din imaginea alăturată poți vedea cum arată acest model, iar la final am pus un clip. Culoarea gri denotă un obiect premium și îl face să se potrivească oriunde.

Panasonic TX-50DS630E, TV de 50 inci cu soft My Home Screen

Ecranul aparatului e unul de 126 centimetri, iar rezoluția Full HD e una care-i vine ca o mănușă. Imaginea se va vedea perfect dacă și sursa filmelor e una de calitate. Adică, dacă vă uitați la filme HD, Blu-ray ori la posturi HD atunci totul o să fie perfect. Dacă însă vă veți uita la posturi TV standard atunci nu o să aveți o imagine prea calitativă.
În trecut nu toate televizoarele aveau wireless, dar acum acest port e unul indispensabil, iar în aceste fel te poți conecta la net fără vreun fir.
Are slot CI+, iar pentru a beneficia de o imagine bună la posturi TV recomand să luați abonament HD și un card CI+ de la furnizorul de cablu.

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că are un preț mic, multitudinea de porturi, posibilitatea montării pe perete (găsiți aici suporturi compatibile), softul smart și playerul multimedia integrat.
Lipsa rezoluției 4K nu ar fi o problemă prea mare deoarece întrucât de la o anumită distanță nu se vede diferența dintre Blu-ray și 4K.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii pe deplin și venind dintr-o gamă nouă avem certitudinea că acest model e la zi cu tehnologia.
Din clipul de alături se poate vedea cum arată acest model. Aș fi dorit să pun un review video, dar în acest moment nu există așa ceva pe net.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu