≡ Meniu

Panasonic TX-55CR730E, televizor Smart curbat cu Firefox OS

Panasonic TX-55CR730E e unul dintre primele modele cu acest nou sistem de operare și nu sunt multe de la acest brand care au un ecran curbat. Nu am văzut prea multe televizoare Smart de la acest brand, dar se pare că anul acesta concurența e ceva mai mare pentru unele branduri. Oricum, un televizor cu sistem de operare e mult peste unul fără și veți observa ușor dacă ați avut un Smart TV clasic. Nu e cel mai mare televizor de pe piață și nici nu trebuie să fie. Mai bine alegeți un televizor, mai mic și cu imagine mai bună. Bineînțeles, acesta nu e chiar mic, ci e peste media pieței (media e de 30-42 de inci).

Dacă nu vi-l permiteți, atunci alegeți un model fără imagine curbată ori cu ecran mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panasonic TX-55CR730E, televizor Smart curbat cu Firefox OS

E vorba de o generație 2015 dar care mi se pare destul de reușită. Oricum, a fost lansată spre sfârșitul anului, motiv pentru care oferă dotări corespunzătoare pentru a deveni un model competitiv. Sistemul audio e corespunzător – 20 W, iar tehnologiile îmbunătățesc calitatea audio. Acesta e genul de televizor care ar trebui pus în sufragerie și într-o cameră oarecare, deoarece va da un plus de eleganță.

Porturile sale sunt destul de numeroase și diversificate pentru a putea conecta diverse periferice. Are caracteristici speciale destul de bune: my Home Screen, EPG, Quad-Core, Swipe & Share, aplicații online, browser web și altele. Aceste caracteristici sunt prezente și la televizoarele altor branduri, deci sunt standard. Designul e destul de modern și se poate vedea din poza pusă mai sus ori de clipul de la final.

Plusuri: interfață prietenoasă, multe funcții și opțiuni utile, porturi suficiente, ecran curbat cu imagine 4K, calitate audio superioară.
Minusuri: nu sunt.

Panasonic TX-55CR730E e disponibil la un preț destul de bun și pentru ce oferă, chiar nu prea sunt alternative. Imaginea curbată oferă o experiență unică și e însoțită de tehnologii și caracteristici pe măsură. Am pus prezentarea de mai jos pentru a vedea ce oferă această serie și cam cum arată un model al acestei serii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu