≡ Meniu

Panasonic TX-55CS630E, televizor smart cu suport 3D și tuner HD dublu

Panasonic TX-55CS630E e un televizor apărut pe piață de curând și iasă în evidență cu lucruri cum ar fi softul smart, diagonala mare și rezoluția Full HD. Fiind un televizor inteligent vă dați seama că are și conexiuni de rețea cum ar fi wireless și LAN pentru a conecta aparatul le net.
Se adresează celora interesați de un model pentru filme, meciuri și jocuri.

Pe partea cost pot spune că nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu suport 3D, dar și cu conversie 2D în 3D.

Panasonic TX-55CS630E, televizor smart cu suport 3D și tuner HD dublu

Ecranul aparatului e unul de 139 centimetri, iar rezoluția e de 1920×1080 pixeli așa încât filmele să poată fi văzute la detalii maxime, indiferent de sursă.
Tunerul integrat e unul dublu, dar nu veți folosi mai mult decât partea DVB-C deoarece România e deficitară la capitolul televiziune terestră în format digital.
Porturile sunt multiple, fiind vorba de 3 HDMI-uri, două USB-uri 2.0 și suport pentru carduri SD… printre altele.
Unghiurile de vizibilitate sunt unele ok și asigură vizionarea imaginii la cea mai bună calitate.
În comparație cun televizor de 81 centimetri, acesta are un consum de curent ceva mai mare, dar acesta e „costul” unui televizor mai mare.
Pentru redarea diferitelor fișiere de pe memorii USB ori harduri externe acest televizor e unul dotat cu un media player pe USB.
Legat de sistem de operare nu pot spune concret ce e, dar știu că televizoarele moderne de la Panasonic vin cu ceva bazat pe Firefox OS.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un preț nu prea mare, că vine cu multiple tehnologii, că are tuner digital dublu și că poate fi conectat la net.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K și sistem Android.

S-a dovedit că tehnologia 3D e o chestie de marketing la televizoare, dar alegând un astfel de televizor beneficiem de un aparat cu o rată de refresh mult mai bună decât unul fără suport 3D.
Un televizor precum acesta o să-ți fie foarte util pentru vizionarea diverselor fișiere din diferite surse (de pe harduri sau de pe net).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu