≡ Meniu

Panasonic TX-55CX400E, TV tuner dublu cu rezoluție 4K

Panasonic TX-55CX400E e un televizor LED cu soft smart care vine în ajutorul celora care vor să vadă filme la calitate 4K. Softul său e atât de avansat încât vine cu browser web și cu aplicație Netflix (nu poate fi utilizată în România).
Noile televizoare vine cu conexiune de rețea de tip wireless care te va ajuta să conectezi aparatul la Internet fără fire, dar cu ajutorul unui router wi-fi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de o calitate superioară care are o diagonală mare de 139 centimetri și unghiuri de vizibilitate aproape perfecte de 176/176 grade. De alături se poate vedea mai bine cum arată acest model și ce poate.

Panasonic TX-55CX400E, TV tuner dublu cu rezoluție 4K

Pe partea de specificații acest model are tuner digital dublu, o diagonală mare și un soft suficient de avansat încât să poți intra pe net din browser. Are și suport pentru aplicații, însă datorită faptului că suntem în România s-ar putea să nu aveți acces la toate.
Sunetul e unul ok, dar pentru a beneficia de o senzație mai bună vă recomand un sistem audio dedicat. O să simțiți diferența. 🙂
Evident că poate fi montat pe un perete cu un suport de genul acesta.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, faptul că are integrată multă tehnologie utilă și multitudinea de porturi. (E foarte interesant faptul că acest televizor e unul foarte ieftin pentru componentele care le are integrate.)
Contra ar fi că nu are Android. Acest lucru nu are un impact prea negativ asupra televizorului întrucât e un aparat care e util pentru

Deci, dacă te interesează un model de televizor care să arate bine și să nu fie scump atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Nu arată deloc rău și se comportă exemplar atunci când vine vorba despre a viziona un film la calitate HD, Full HD ori Ultra HD.
Mi-aș fi dorit să pun un review video, însă televizorul acesta e unul foarte nou pe piață și de aceea încă nu găsim ceva pe Youtube.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu