≡ Meniu

Panasonic TX-55CX670E, televizor cu my Home Screen

Un televizor pentru cei cu oarecare așteptări e acest Panasonic TX-55CX670E. Se recomandă prin diagonala mare de 139 centimetri, rezoluția 4K și softul smart. Spre deosebire de alte televizoare, acesta vine cu un sistem de operare bazat pe Firefox OS, iar asta înseamnă suport pentru aplicații și altele.

Acest Viera nu are un cost mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine dotat cu tot ce ți-ar trebui la un TV… în materie de tehnologie. Am pus alături o imagine pentru a vedea cum arată acesta, iar la final poți vedea un clip cu un model similar.

Panasonic TX-55CX670E, televizor cu my Home Screen

Ecranul e unul de 55 inci (139 centimetri), iar rezoluția sa fiind Ultra HD o să puteți vedea filme la calitate maximă.
Sistemul de operare nu e Android, dar tot e unul avansat cu browser web și suport pentru aplicații.
Pentru vizionarea posturilor TV la calitate ok acest model e unul dotat cu tuner HD dublu pentru posturi de la cablu și prin televiziune terestră.
Puteți folosi aparatul acesta pe post de monitor deoarece vine cu HDMI (3 la număr), iar pentru conectarea unei tastaturi oriceva de genul aveți USB (tot 3 porturi și de acest fel).
Pentru conectarea le net se poate folosi portul LAN ori cel Wireless, iar în acest fel o să beneficiați de conținut ultimedia de calitate de pe net.
Unghiurile de vizibilitate sunt aproape perfecte, fiind vorba despre 176/176 grade.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, mulțimea de porturi, disponibilitatea slotului CI+, tunerul digital, rezoluția (3840×2160 pixeli) și softul avansat (my Home Screen).
Contra achiziției ar fi că nu are Android.

Concluzia mea e că acest televizor e unul avansat din toate punctele de vedere și chiar e unul aproape perfect (orice e perfectibil).
Se poate monta ușor pe un perete, iar în acest fel o să avem mai mult spațiu în cameră. Din câte am văzut, acest aparat e compatibil cu Vesa 400×400, iar suporturi dinacestea găsești aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu