≡ Meniu

Panasonic TX-55DS500E, televizor de 55 inci cu rezoluție Full HD

Panasonic TX-55DS500E e un televizor de 139 centimetri adresat celora în căutarea unui televizor ieftin cu care să poată vedea filme Blu-ray și posturi TV la calitate HD. E și smart TV care înglobează un soft smart bazat pe Firefox OS.
Un televizor precum acesta e bun la orice, chiar și la jocuri, dar nu e un televizor special de jocuri.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrată doar tehnologie utilă. Din imaginea alăturată poți vedea cum arată acest televizor, mai exact e un model negru cu picior simplu.

Panasonic TX-55DS500E, televizor de 55 inci cu rezoluție Full HD

Fiind un aparat cu ecran de 55 inci (aproximativ 139 centimetri) putem spune că e un aparat numai bun pentru o cameră medie înspre mare.
Are integrat tuner digital dublu de tip DVB-T2/C așa încât să puteți viziona posturi TV de la cablu și de la televiziunea terestră.
Ca porturi are două HDMI-uri, conexiuni de rețea (inclusiv wireless) și un port USB 2.0.
Pentru a elibera din spațiul din cameră acest model are și suport pentru Vesa 400×400, iar suporturi compatibile găsești aici. Vizual se prezintă bine, iar dacă o să-l pui pe perete atunci va putea ține locul unui tablou.
Softul e atât de avansat încât vine cu aplicații, și în acest fel o să puteți accesa serviciile preferate prin intermediul acestora.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar printre acestea se numără costul de achiziție mic, că are acces la Internet, rezoluția ridicată și softul avansat.
Contra ar fi lipsa rezoluției 4K și că nu are Android. (Poate că unii ar zice că ar fi fost mai bine să aibă mai multe porturi HDMI, dar eu zic că sunt suficiente două).

În concluzie, dacă vrei un aparat TV care să arate bine și care să poată fi utilizat pentru vizionarea conținutului din orice sursă (net, hard extern, cablu, DVD etc) atunci acesta ar fi pentru tine.
În comparație cu alte televizoare moderne acesta vine cu caracteristica de atenuare adaptivă a iluminării de fundal.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu