≡ Meniu

Philips 200V4QSBR/00, monitor FullHD de 19.5 inci

Philips 200V4QSBR/00 e unul dintre puținele monitoare de 19.5 inci cu imagine 1080p. Nu prea se mai produc monitoare mici deoarece toți caută monitoare cât mai mari (cele de 24 de inci sunt cele mai populare). Nici cele de 18.5 inci nu prea mai sunt căutate pentru că au imagine HD și intrare VGA. Un monitor mai mare oferă dotări superioare iar cele mai bun port video e DisplayPort dar nu e cazul aici deoarece e un televizor FullHD (la cele 4K e necesar).

Alternativele sunt destul de multe deoarece trebuie să luați în considerare și variante mai performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 200V4QSBR/00, monitor FullHD de 19.5 inci

Nu e un model premium de aceea și diagonala e de 19.5 inci. Totuși, impresionează deoarece imaginea e de tip 1080p și unghiurile de vizibilitate sunt mari. Are tehnologie mai avansată decât precedentele variante – MVA, de aceea și unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade. Chiar și restul caracteristicilor tehnice sunt foarte bune, și sunt prezente chiar la variante de 24 de inci.

Poate fi pus pe perete dacă aveți un kit de montare VESA 100. Are intrări video VGA și DVI, dar se putea și mai bine adică un eventual port HDMI era utile pentru cei care au o consolă. Pentru a-l conecta la un desktop, portul DVI e satisfăcător deoarece e prezent pe orice placă video nouă sau performantă. Nu e singurul monitor de pe piață, de aceea nu aș putea spune că e cel mai bun în acest buget, dar modele FullHD așa de mici nu prea veți găsi. Dacă ați avut sau aveți un laptop, atunci trecerea nu va fi chiar așa de mare, doar dacă luați un model de 24 de inci.

Plusuri: are port DVI, preț atractiv, rezoluție ridicată,a rată bine și poate fi montat pe perete.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 200V4QSBR/00 poate fi folosit alături de un desktop performant deoarece are intrare DVI iar dacă spațiul de lucru nu e prea mare, atunci două monitoare ar fi soluția. Un monitor Ultra Wide sau 4K e cam scump și nu oricine are un așa buget. Prezentarea de jos poate fi de folos pentru cei care vor să vadă caracteristicile principală ale modelului de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu