≡ Meniu

Philips 203V5LSB2, monitor cu imagine HD+

Philips 203V5LSB2 e un monitor ceva mai ieftin cu diagonală decentă și caracteristici tehnice pe măsură. Cu siguranță, monitoarele de 18-19 inci nu prea se mai fabrică deoarece toți utilizatorii vor ceva mai mare, dar unii sunt limitați la un anumit buget și un monitor ca cel de jos ar fi ideal. Prețul e foarte bun și corespunde dotărilor sale. Un model mai scump oferă și tehnologii mai avansate, mai multe tipuri de porturi video. Acest brand oferă tot felul de monitoare și pentru buzunarul oricui.

Alături de acesta puteți lua un desktop de tip office/multimedia, însă o experiență ceva mai bună vă este oferită de un monitor de 24 de inci FUllHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 203V5LSB2, monitor cu imagine HD+

Display-ul său e unul de 19.5 inci deci e unul dintre cele mai mici de pe piață. Specificațiile tehnice sunt următoarele: imagine LED cu rezoluție de 1600 cu 900 pixeli, contrast dinamic de 10 milioane la 1, iluminare de 200 cd/mp, refresh bun, aspect lat, unghiuri de vizibilitate reduse și altele. Ca și facilități oferă doar posibilitatea montării unui kit VESA 100, adică poate fi pus pe perete.Alte monitoare pot oferi boxe integrate ori chiar pivot (e un suport diferit cu care puteți roti ecranul chiar și la 90 de grade). Portul său sau intrarea video e VGA și la o așa rezoluție nu e nevoie de mai mult.

Monitoarele FullHD au nevoie de DVI sau HDMI, pentru a nu limita calitatea imaginii. Ar mai fi și monitoarele peste calitatea FullHD sau chiar 4K, iar acelea au nevoie de DisplayPort. Pentru a putea conecta monitorul respectiv la desktop, placă video trebuie să aibă o ieșire corespunzătoare. Caracteristicile speciale sunt: DDC/CI și sRGB.

Plusuri: arată bine, are imagine corespunzătoare diagonalei ecranului – HD+, consum redus, ușor de instalat și folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 203V5LSB2 e alegerea corectă pentru cei care nu vor un monitor foarte scump și țin să economisească niște bani. Varianta de mai jos face parte din aceeași serie, doar ecranul e mai mare dar în rest nu sunt deosebiri estetice. Cu sigurnață, acela are o intrare video mai bună și imaginea e 1080p pentru un plus de detalii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu