≡ Meniu

Philips 220V4LSB/00, monitor de 22 inci cu VGA și DVI

Pentru cineva interesat de un monitor cu o diagonală medie recomand modelul Philips 220V4LSB/00. Vine cu o rezoluție mai specială de 1680×1050 pixeli care-l face bun și pentru filmele Blu-ray. Legat de unghiurile de vizibilitate trebuie spus că sunt ok deoarece e vorba despre un panel TN cu unghiuri 170/160.
Se adresează atât celora care vor să facă trecerea de la LCD la LED cât și celora care vor ceva pentru filme la calitate ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă bine în diferite circumstanțe. Cum se prezintă vizual puteți vedea din imaginea de alături.

Philips 220V4LSB/00, monitor de 22 inci cu VGA și DVI

Pe partea de specificații se laudă cu o diagonală de 22 inci care face ca toate filmele să se vadă bine, cu consumul mic de curent și cu faptul că are atât pot digital cât și analog.
Reglarea se realizează ușor deoarece dispune de Smart Control Lite, dar nu e neaparat să reglați monitorul deoarece vine reglat din fabrică. Reglarea e un proces care e mai bine să se realizeze de cei avansați.
Din păcate nu are tuner TV, dar tot te vei putea uita la emisiunile preferate folosind stream-ul, dacă au o conexiune la net.
Montarea se poate realiza cu ajutorul unui suport Vesa 100×100 care-l poți lua de aici.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că arată bine și că e prietenos cu mediul înconjurător (prin consum mic de curent, că nu are afișaj cu mercur și certificarea Energy Star). În ziua de azi e o idee bună să alegem aparate cu consum mic de curent întrucât ami totul trebuie conectat la priză.
Contra ar fi că nu are rezoluție 1920×1080 pixeli și panel IPS.

Deci, dacă te interesează un monitor cu o diagonală de circa 56 centimetri atunci acest model ar fi recomandarea mea. Evident că mai sunt și alte variante, dar acesta costă mai puțin și vine de la un brand popular care vinde niște produse de calitate superioară.
În cazul în care ai un laptop și vrei să vezi filmele mai mari atunci poți folosi acest monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu