≡ Meniu

Philips 221B6QPYEB/00, monitor 21,5 cu rezoluție Full HD

Philips 221B6QPYEB/00 e un monitor de 22 inci care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli și panel de tip AH IPS. Datorită acestor caracteristici aparatul de față e unul foarte bun la filme, poze și navigat pe net.
Poate fi conectat la orice tip de calculator deoarece are porturi de tip analog, dar și digital.

Acest periferic vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri la design ori sarcini multimedia.
Aspectiv nu arată deloc rău, iar dacă vrei să folosești două astfel de modele pentru programare ori ceva de genul atunci trebuie știut că are pivot așa încât să le poți roti.

Philips 221B6QPYEB/00, monitor 21,5 cu rezoluție Full HD

Pe partea de specificații acest model se recomandă prin faptul că are boxe integrate, unghiuri de vizibilitate excelente, rezoluție 1920×1080 pixeli și conectori multipli. Diagonala nu e așa de mare deoarece e de 21,5 inci, dar e numai bună pentru sarcini business ori filme.
Consumul de curent e unul minim întrucât e unul de 14,8 W. E bine să alegem aparatură cu un consum de curent cât mai mic deoarece în ziua de azi deținem multe aparate care toate sunt conectate la curent.

Lucrurile pozitive în cazul monitorului acesta ar fi posibilitatea montării pe un perete, că are diferite tipuri de conectori (de tip digital cât și analog) și că are unghiuri de vizibilitate perfecte.
Contra achiziției ar fi că modelul acesta nu are un timp de răspuns mai mic, dar asta se datorează în principal tipului de panel. Un alt lucru interesat ar fi fost să aibă rezoluție 4K, dar probabil că asta ar fi fost mai mult un moft.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii deoarece vine la un preț bun și are multiple caracteristici de top. Sunt prea puține monitoare la sub 900 lei care să integreze porturi USB, DisplayPort și panel IPS.
În cazul în care e un monitor luat în scopuri business atunci trebuie știut că nu va ocupa prea mult loc deoarece poate fi montate pe un suport compatibil Vesa 100×100.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu