≡ Meniu

Philips 221P6QPYES/00, model cu IPS și DisplayPort

Philips 221P6QPYES/00 e un monitor al anului 2016 care se recomandă prin rezoluția de 1920×1080 pixeli, că nu costă prea mult și panelul AH-IPS. Chiar dacă are panou cu unghiuri de vizibilitate foarte bune, timpul de răspuns e unul mic de 5 milisecunde așa încât să putem utiliza aparatul la filme și jocuri.
Eu recomand perifericul acesta celora care vor un aparat pentru acasă ori la birou cu care să vadă niște imagini de calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci afișează imagini de calitate superioară. Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat argintiu, iar de aici poate fi observat că aparatul e unul cu ecran care se poate roti (pivotant).

Philips 221P6QPYES/00, model cu IPS și DisplayPort

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu ecranul de 21,5 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli și cu panoul care are unghiuri 178/178 grade. Poate fi utilizat în scopuri comerciale deoarece vine cu portul DisplayPort care-i mult superior HDMI. Alt port digital e cel DVI, iar dacă aveți un calculator mai vechi atunci poate că o să aveți nevoie de portul VGA.
Timpul de răspuns e unul surprinzător de mic deoarece e vorba despre 5 milisecunde.
Pentru a face mai mult loc liber pe birou vă puteți folosi de posibilitatea montării pe perete prin intermediul unui suport Vesa 100×100.
Normal că aparatul respectă o multitudine de standarde de calitate, dar și de economie a curentului, iar asta ne asigură că achiziționăm ceva de calitate.

Pro achiziția acestui model ar fi multitudinea de porturi, că poate fi montat pe perete, consumul redus de curent (15W) și că are difuzoare integrate.
Contra achiziției ar fi că nu are o diagonală superioară și rezoluție 4K.

De final pot spune că modelul de față e unul care nu doar arată bine, ci unul care e versatil în utilizare și ca dotări.
Cele 4 porturi USB te vor ajuta să conectezi mai ușor o memorie externă deoarece știm cât de greu să te apleci după borou și să cauți portul USB de la desktop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu