≡ Meniu

Philips 223V5LHSB, monitor 21,5 inci

Philips 223V5LHSB este un monitor care se adresează persoanelor care vor să facă trecerea de la un LCD la LED. Sunt mai multe motive pentru care recomand modelul acesta și le voi menționa la capitolul pro și contra. De început trebuie să știți că poate fi utilizat la filme și jocuri de orice calitate (evident că mai puțin 4K deoarece ecranul e cam mic).

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un produs european de top care are rezoluție Full HD și diferitele comenzi puse așa încât să ajungi repede la ele.
Din imaginea de alături poți vedea că aparatul e unul care arată foarte bine având un design oarecum sobru.

Philips 223V5LHSB, monitor  21,5 inci

Perifericul vine cu o diagonală de 21,5 inci (circa 54,6 centimetri), iar rezoluția 1920×1080 pixeli e una care te va ajuta foarte mult în a viziona filme la calitate extremă și să te joci diferite jocuri fără vreo pierdere a detaliului. Unghiurile de vizibilitate ale monitorului sunt foarte bune, fiind vorba de 170/160 grade.
Consumul de curent nu e deloc mare întrucât vorbim despre 15,8 W, iar datorită acestui consum redus putem spune că aparatul e unul aliniat standardelor moderne de consum redus de curent. E foarte important să alegeți aparatură cu consum mic (clasă de eficiență energetică cât mai mare) deoarece avem multe aparate conectate la rețeaua electrică.

Pentru achiziția acestui model ar fi disponibilitatea portului digital HDMI, că are un consum mic de curent, rezoluția Full HD și posibilitatea montării pe perete (prin intermediul Vesa 100×100).
Contra achiziției ar fi că nu are panou IPS. Un astfel de panoul te-ar fi ajutat să vezi mai bine filmele din orice unghi, iar culorile ar fi fost mai bune, dar imaginea nu ar fi fost prea fluentă.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste mult și care să poată fi utilizat pentru filme ori jocuri atunci acest 223V5LHSB/00 ar fi recomandarea mea.
Aparatul are o clasă de eficiență energetică foarte bună având un consum de curent de 15,8 W. Menționez acest lucru deoarece în ziua de azi e bine ca aparatele moderne să consume cât mai puțin curent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu