≡ Meniu

Philips 227E6EDSD, monitor FullHD ieftin cu tehnologie MHL

Monitorul LED Philips 227E6EDSD e unul destul de bun deoarece pentru o diagonală așa de mică oferă caracteristici tehnice foarte bune. Ideea e să optați pentru un astfel de model ori unul mai bun. Un gamer înrăit va căuta un astfel de monitor doar dacă are un buget redus, însă pentru o experiență ceva mai bună vă recomand un monitor de 24 de inci. Cu siguranță, se vede diferența atunci când vă uitați la un film deoarece monitorul se apropie de un televizor (la capitolul imagine).

Alternativele sunt monitoarele de la același brand dar cu imagine mai mare ori mai mică. Cu display mai mic nu aș alege deoarece imagine e doar HD și unele dotări sunt mai slabe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 227E6EDSD, monitor FullHD ieftin cu tehnologie MHL

Specificațiile sale sunt bune după cum am mai precizat: imagine de 21.5 inci, panou IPS, timp de răspuns de 5 ms, imagine 1080p, apsect lat, unghiuri de vizibilitate maxime, refresh bun și altele. Acestea ar putea deveni standard pentru viitoarele montiaore dar din păcate există monitoare și mai slabe. Pe partea de conectivitate are: DVI, VGA și HDMI. Cel mai bun port e DisplayPort dar nu are sens pe acesta ci doar pe un monitor profesional ori unul cu imagine 4K. Caracteristicile speciale sunt: SmartImage lite, DDC/CI, Plug & Play, HDCP și MHL. Tehnologia MHL e utilă doar dacă aveți un telefon compatibil și funcționează precum un cablu HDMI doar că veți folosi cablul de date (un avantaj ar fi că telefonul se încarcă în acest timp).

Nu prea îmi plac alți producători deoarece nu oferă nimic special în acest buget.

Plusuri: funcția MHL, imagine detaliată, porturi video diverse, design elegant și fiabilitate ridicată.
Minusuri: timpul de răspuns putea fi mai bun pentru cei ce vor să-l folosească pentru jocuri.

Philips 227E6EDSD e un monitor care poate fi folosit alături de orice desktop deoarece are multe intrări video și sunt diversificate. E bine să fie așa dar oricum nu văd de ce ați folosi de exemplu portul VGA. Prin HDMI se obține cea mai bună calitate video iar de cele mai multe ori cablul nu e inclus și trebuie luat ulterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu