≡ Meniu

Philips 22PFH4000, televizor cu imagine de 1920 cu 1080 pixeli

Philips 22PFH4000 e un televizor mic dar cu o imagine destul de clară datorită rezoluției dar și ratei de refresh. Din numele său reiese diagonala televizorului dar și seria – PFH4000. Am observat că mai există un televizor cu același nume însă e vorba de o generație precedentă. Designul său e plăcut și poate fi observat că a fost conceput special pentru a fi pus pe o măsuță TV. MĂ refer la suportul respectiv care îi oferă o stabilitate mai bună.

Poate că nu e cel mai elegant televizor dar în acest preț, nu prea sunt televizoare Full HD. Singurele gadgeturi care pot concura la capitolul imagine sunt monitoarele dar nu au tuner TV în acel buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 22PFH4000, televizor cu imagine de 1920 cu 1080 pixeli

Pe partea de sunet are o ieșire audio de 5 W, sunet clar, bass control, Smart Sound, Incredible Surround și ajustare automată a volumului. Chiar și la capitolul imagine, impresionează cu acele caracteristici tehnice și cu acele tehnologii. Nu le voi mai enumera deoarece sunt bune și poate le știți deja de la alte modele similare. Cu siguranță, această serie oferă multe variante și mă refer la modele cu imagine mai mare.

Porturile sale sunt următoarele: două HDMIuri, USB 2.0, Scart, VGA și cele standard. Trebuie menționate doar acele porturi care diferă de la un televizor la altul. Caracteristicile speciale sunt: funcția de pauză și înregistrare TV, teletext, EasyLink și altele. Un televizor Smart oferă mult mai multe funcții și are un sistem de operare destul de avansat.

Plusuri: poate fi pus pe perete, are imagine detaliată și clară, designul, fiabilitatea și porturi HDMI.
Minusuri: nu are player cu multe funcții.

Philips 22PFH4000 nu e chiar mare poate fi de ajuns pentru un dormitor sau o cameră mică. Pentru o sufragerie, eu aș recomanda un model de 80 – 100 cm deoarece vine cu caracteristici tehnice mai bune și parcă arată mai bine. Un televizor mare e și elegant și pentru economisirea spațiului din sufragerie se poate folosi un kit de montare pentru acesta – VESA 75 (e destul de ieftin comparativ cu kiturile de montare mai mari).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu