≡ Meniu

Philips 231B4QPYCB/00, monitor profi cu panel IPS

Pentru persoanele în căutarea unui monitor profesional care să coste sub 900 lei recomand modelul Philips 231B4QPYCB/00. Se adresează în principal sectorului business deoarece are panou IPS, pivot de rotire și multiple porturi. Nu prea e pentru jocuri deoarece timpul de răspuns e unul mare de 7 milisecunde. Acest timp de răspuns se datorează în principal faptului că are panel IPS. Acest tip de panel ajută la obținerea unor unghiuri de vizibilitate perfecte, dar are dezavantajul că imaginea nu e afișată la fel de rapid precum la panourile TN.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un monitor care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri în orice tip de sarcină. Faptul că arată bine poate fi văzut din imaginea de alături.

Philips 231B4QPYCB/00, monitor profi cu panel IPS

În cazul în care nu aveți prea mult loc atunci puteți să îl puneți pe un suport deoarece vine cu Vesa 100×100. Iar, dacă tot din cauza lipsei spațiului nu puteți să conectați boxe la calculator atunci acest periferic are și așa ceva.
Conectorii sunt de multiple feluri, mai exact DisplayPort, DVI și VGA… printre multe altele.
Consumul de curent nu e deloc mare întrucât vine cu un consum de 20W și respectă multiple standarde.
Imaginea e de o calitate uimitoare deoarece are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade, iar rezoluția e 1920×1080 pixeli.
Nu are HDMI, dar are DisplayPort – un port avansat care e de tip digital și suportă „semnal” video cât și audio.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, fiabilitatea ridicată, că vine de la un brand de top, că are un consum redus de curent, că oferă o imagine de calitate superioară și faptul că are multe porturi.
Contra ar fi că nu are un timp de răspuns ceva mai mic.

Deci, dacă te interesează o soluție pentru programare, CAD ori sarcini office atunci un astfel de monitor ar fi recomandarea mea. Respectând multiple standarde putem spune că e un monitor de top.
Cei care se ocupă cu programare probabil că ar trebui să cumpere două astfel de modele pentru un mai bun multitasking. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu