≡ Meniu

Philips 233V5QHABP, monitor de 23″

Pentru cei interesați de un monitor PLS (similar IPS) care să aibă ecran de 23 inci recomand acest model Philips 233V5QHABP. Vine cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu multiple porturi care facilitează conectarea oricărui tip de PC. De la început trebuie să vă spun că acest monitor nu e unul pentru jocuri deoarece timpul de răspuns e unul de 12 milisecunde GTG.
E perfect pentru cineva interesat de un monitor profesional care să aibă inclusiv boxe integrate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un monitor care e numai bun pe post de monitor business. Având ecran mare, cred că-ți va fi bine să-l poți monta pe perete… modelul acesta având Vesa 100×100. Are și boxe, motiv pentru care nu trebuie să mai cumperi unele, iar acest lucru te va ajuta să economisești bani și spațiu.

Philips 233V5QHABP, monitor de 23″

Niște specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul de 23 inci, rezoluția de 1920×1080 pixeli, că are panel PLS și posibilitatea montării pe un perete. Dacă aveți întrebări legate de acest tip de panou atunci trebuie știut că a apărut prin anul 2010 ca o alternativă la IPS. Vine cu câteva avantaje, dar asta e altă poveste.
Dacă te interesează un monitor care să fie prietenos cu mediul înconjurător atunci îți spun că acest model e unul fără mercur.
Pentru conectarea unui PC cel mai bun port e cel HDMI întrucât e unul digital.

Pro achiziția unui astfel de monitor ar fi unghiurile excelente de vizibilitate (178 grade), consumul foarte mic de curent (20W), greutatea mică, disponibilitatea Vesa și rezoluția mare.
Contra achiziției ar fi că nu are un timp de răspuns mai mic (2ms ar fi fost ok) și că nu are o rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un monitor care să arate bine și care să nu coste exagerat atunci acesta ar fi recomandarea mea. Eu îl recomand în principal celora care vor o soluție bună pentru afacerea ta. Poți să-l cumperi și pentru acasă, dar numai în scopuri profesionale. Deci, nu e chiar bun pentru jocuri ori filme deoarece timpul de răspuns e cam mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu