≡ Meniu

Philips 237E7QDSB/00, monitor cu unghiuri de vizibilitate bune

Philips 237E7QDSB/00 e unul dintre cele mai bune monitoare de 23 de pe piață și e oferit de un producător experimentat. Spun asta pentru că oferă cele mai avansate tehnologii pe acest monitor și designul evidențiază acest aspect. Nu putea fi foarte ieftin cu astfel de porturi video, tehnologii de imagine și facilități. Pot spune că e ideal pentru un desktop multimedia deoarece unghiurile largi de vizibilitate le aveți nevoie pentru conținutul media. Pentru uz office nu e nevoie neapărat de IPS, dar nu vă dezavantajează cu nimic dacă are.

Dacă aveți un alt brand favorit, tot nu văd de ce nu ați alege modelul de mai jos. Oferă doar avantaje, dar nu spun că nu e loc de mai bine (porturi mai multe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 237E7QDSB/00, monitor cu unghiuri de vizibilitate bune

Facilitățile oferite de acesta sunt puține iar una e sistemul de montare pentru perete. Tehnologiile incorporate și care nu sunt prezente la modelele vechi sunt: SmartContrast și Flicker-Free (ideal pentru cei care lucrează mult în fața sa și nu vor să-și obosească ochii). În pachet e inclus doar cablul VGA, iar pentru cei care vor să se folosească de portul DVI, e nevoie de un cablu care trebuie cumpărat ulterior sau odată cu monitorul. Funcția MHL e utilă doar dacă aveți un gadget compatibil (redare media prin intermediul unui cablu, iar gadgetul se încarcă în timpul redării).

Consumul e undeva la 18W și e normal pentru un model ca acesta (nou și fiabil). Imagine poate fi ajustată dar nu e cazul la acesta deoarece are tehnologie AH-IPS, care e foarte avansată și e prezentă pe multe tipuri de monitoare. Restul caracteristicilor video sunt potrivite cu ce există pe piață de la alte branduri.

Plusuri: imagine clară din orice unghi, Flicker-Free, poate fi pus pe perete, MHL, consum redus de energie.
Minusuri: nimic.

Philips 237E7QDSB/00 poate fi un monitor bun pentru actualul sau viitorul desktop, însă trebuie să vă asigurați că aveți o ieșire DVI-D. Un monitor cu mai multe tipuri de intrări video costă ceva mai mult și cred că nu vă doriți să dați prea mult pe un monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu