≡ Meniu

Philips 240P4QPYEB/00, monitor cu imagine WUXGA și pivot

Philips 240P4QPYEB/00 e ideal pentru cei care vor să-l folosească la locul de muncă dar și acasă. E un model destul de performant și se adresează celor care vor o soluție home office. Am pus poza de mai jos pentru a vă face o idee mai bună despre cum arată un astfel de model. Acest brand oferă destul de multe soluții pentru acasă iar dacă nu vă interesează un model scump, alegeți unul fără pivot și ieșire video DisplayPort. Un monitor ieftin nu oferă multe dar unele dotări standard devin tot mai bune, de aceea merită să luați un monitor nou.

Alternativele sunt multe chiar și cele oferite doar de acest brand. Chiar nu aș vedea de ce ați putea lua în calcul și alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 240P4QPYEB/00, monitor cu imagine WUXGA și pivot

Display-ul său e unul destul de mare pentru a putea lucra pe el – 24 de inci. Imaginea e una de tip IPS cu rezoluție 1200p și iluminare W-LED. Restul caracteristicilor tehnice sunt foarte bune iar unghiuri de vizibilitate sunt date tehnologia IPS (178 de grade pe verticală și orizontală).

Difuzoarele incorporabile sunt decente pentru uz office însă pentru filme sau jocuri vă recomand boxe. O altă facilitate oferită de acest monitor e posibilitatea montării monitorului pe perete, însă acest lucru se poate face doar cu un kit de montare care trebuie achiziționat ulterior. Se pot conecta mai multe la el deoarece are hub USB, adică oferă 4 porturi pentru conectarea unor periferice.

Porturile video sunt destul de numeroase și diversificate: DVI, VGA, DisplayPort, intrare audio și ieșire audio. Consumul de energie al acestui model e foarte redus chiar dacă are o diagonală așa de mare. Ecranul său poate fi rotit, înclinat sau chiar coborât pentru a obține cea mai bună.

Plusuri: are pivot, imagine clară, multe porturi USB/video, consum redus de energie, fiabil.
Minusuri: nimic.

Philips 240P4QPYEB/00 e o alegere destul de bună care oferă multe caracteristici speciale utile și nu le veți vedea pe orice monitor. Diferența de preț între aceasta și un model clasic e justificate de toate acele dotări și funcții anterior menționate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu