≡ Meniu

Philips 242G5DJEB, monitor de 144Hz cu DisplayPort

Philips 242G5DJEB e un monitor care are un ecran de 24 inci și o rezoluție superioară de 1920×1080 pixeli. Datorită faptului că are 144 Hz putem spune că e un foarte bun monitor pentru jocuri precum AOC G2460FQ.
Eu mă miram cum de cei de la Philips nu scot monitoare de jocuri, însă adevărul e că ei scot dar nu sunt aduse și în România. Spre exemplu modelul de față e unul disponibil de vreo un an, dar e o noutate în România.

Acest periferic are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat la jocuri și sarcini multimedia. Spre deosebire de alte modele acesta are DisplayPort (prin acesta o să beneficiați de un refresh superior), iar panoul e unul TN. Nu au ales IPS deoarece TN-urile sunt mai rapide.

Philips 242G5DJEB, monitor de 144Hz cu DisplayPort

Specificațiile perifericului sunt ok, fiind vorba despre un model care are o diagonală de 24 inci și rezoluție Full HD. Pentru a putea conecta diferite PC-uri la el acesta e dotat cu multiple tipuri de porturi (de la VGA și până la USB 3.0). Eu recomand să vă folosiți de porturile digitale HDMI și DisplayPort, iar al doilea e cel de care aveți nevoie pentru o imagine de calitate superioară.
Pe partea de timp de răspuns se descurcă bine, dar se putea și mai bine întrucât are 5 milisecunde.
Fiind un model cu o diagonală mare cred că vă prinde bine posibilitatea montării sale pe perete, lucru posibil prin intermediul Vesa 100×100.

Pro achiziția unui model precum acesta ar fi aspectul plăcut, fiabilitatea, că e perfect la gaming și că vine cu multe porturi.
Contra achiziției ar fi că are doar 2 ani garanție, că nu are rezoluție 4K și că unghiurile de vizibilitate nu sunt cele mai bune.

Deci, dacă vrei un monitor bun la jocuri atunci acest Philips ar fi o recomandare din parte mea. Evident că există și alte alternative, dar eu consider că brandul de față e mult superior altora.
Am pus alături și un clip pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu