≡ Meniu

Philips 243V5LHSB/00, monitor LCD cu imagine 1080p

Monitorul Philips 243V5LHSB/00 e unul LCD LED dar nu e vorba de o serie prea avansată. Există monitoare de 21 de inci sau chiar de 27 de inci, însă cu cât e mai mare cu atât e mai bine. Caracteristicile tehnice cresc odată cu diagonala, deci nu veți găsi monitoare mari fără HDMI, panou IPS sau iluminare mare. Bineînțeles, mă refer la monitoarele noi care oferă tehnologii mai bune. Dacă tot e vorba de tehnologii, aș recomanda un monitor cu tehnologie Flicker Safe dar numai pentru cei care vor să lucreze multe ore pe el.

Alternativele sunt destul de bune dacă luăm în considerare un buget mai flexibil. După părerea mea, eu n-aș alege un alt brand iar o serie mai scumpă poate oferi eventual un panou IPS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 243V5LHSB/00, monitor LCD cu imagine 1080p

Display-ul său e unul de tip LCD cu tehnologie LED, deci e la fel ca la restul însă nu e IPS. O astfel de tehnologie ar fi mărit claritatea imaginii,adică unghiurile de vizibilitate sunt maxime. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune și sunt următoarele: refresh bun, iluminare de 250 cd/mp, imagine 1080p, contrast dinamic de 100 milioane la 1, timp de răspuns de 5 ms, aspect lat și diagonală de 23.6 inci.

Facilitățile sale sunt montare puține, mai precis, are doar montare VESA de tip 100 x 100 mm. Ca și porturi are următoarele intrări: DVI-D, HDMI și VGA. Alte monitoare au ieșire audio pentru căști sau chiar porturi USB pentru conectarea perifericelor. Nu are un design foarte elegant și se poate observa din poza de sus, dar stativul poate fi îndepărtat dacă alegeți să puneți monitorul pe perete.

Plusuri: are porturi video decente, consum redus de energie, arată bine, poate fi pus pe perete cu un kit de montare etc.
Minusuri: nu are IPS.

Philips 243V5LHSB/00 e un monitor care poate fi folosit cu un desktop office ori multimedia. Cu siguranță, există monitoare mult mai bune dar poate că aveți un buget limitat ori nu vă doriți ceva mai bun. Un desktop performant are și o placă video pe măsură adică ieșirile video vor fi corespunzătoare (vor avea cel puțin HDMI ori DVI).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu