≡ Meniu

Philips 247E6QDAD, monitor LED de 23.6 inci cu panou iPS

Philips 247E6QDAD paote fi folosit cam pentru orice dar pentru gamerii înrăiți le recomand un monitor mai special. Nu are cele mai bune caracteristici tehnice de pe piață, dar în acest buget pot spune că impresionează. Arată bine chiar dacă e vorba de un finisaj lucios pe negru (pare o alegere destul de des întâlnită pentru branduri). Datorită porturilor diversificate, acest monitor poate fi conectat fără probleme adică nu e nevoie de adaptoare ori să reduceți din calitate. Oricum, eu aș alege să conectez prin HDMI deoarece mi se pare cel mai bun port pentru un monitor FullHD.

Pare scump dar cât e la promoție, eu cred că ar fi bine să profitați de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 247E6QDAD, monitor LED de 23.6 inci cu panou iPS

Specificațiile tehnice sunt decente: panou IPS, timp de răspuns de 5 ms, diagonală de 23.6 inci, contrast dinamic generos, unghiuri de vizibilitate bune, refresh decent etc. Facilitățile oferite de acesta sunt acele boxe integrate care sunt bune pentru cei care nu au nevoie de bass. Toate periferice sunt ceva mai bune decât unele dotări integrate (exemplu: boxele externe sunt mai puternice și poate au și bass). Depinde și pentru ce-l vreți să-l folosiți. Poate fi conectat la o consolă de jocuri sau la un media player dacă la PC aveți deja unul.

Pentru a putea fi folosit ca un televizor el trebuia să aibă un tuner TV iar dimensiunile sale nu mai erau aceleași (era mai gros.) Dimensiunile sale sunt decente și pentru a viziona un film 1080p, cred că e suficient de bun.

Plusuri: preț decent, boxe integrate de 3 W fiecare, multe tipuri de ieșiri video, consum redus, IPS etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 247E6QDAD e ideal alături de un desktop de tip office/multimedia, dar pentru mai multă calitate și mai multe dotări, aveți nevoie de un buget mai mare. Din clipul de jos se poate observa că arată foarte bine și chiar dacă inițial ați fi zis că e prea mic, mie mi se pare destul de mare deoarece rama e îngustă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu