≡ Meniu

Philips 247E6QDSD, monitor de 24 inci cu imagine 1080p

Monitorul LED Philips 247E6QDSD e unul destul de bun pentru orice tip de utilizator, excepție făcând gamerii înrăiți. Spun asta pentru că are un timp de răspuns mare, pentru jocuri e nevoie de 1-5 ms. Dar și restul caracteristicilor sunt foarte importante. Un monitor pentru gaming, uz office, multimedia etc, costă cel puțin dublu dacă se dorește să fie și mare. Deci diagonala poate afecta prețul dar și caracteristicile speciale sunt importante. Acesta e unul destul de simplu de aceea nu e nici prea scump.

Alternativele sunt destul de multe deoarece nu e un monitor chiar ieftin și alternative sunt destule. Nu are sens să alegeți un monitor fără HDMI sau DVI deoarece calitatea filmelor e limitată la HD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 247E6QDSD, monitor de 24 inci cu imagine 1080p

Pe partea de specificații tehnice prezintă: imagine de 23.6 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 14 ms, rată de refresh bună, unghiuri de 178 grade pe verticală și orizontală. Conectorii săi sunt următorii: DVI, VGA și HDMI. E bine ca acei conectori să fie mai diversificați, dar prin VGA calitatea imaginii e limitată. Monitoarele profesionale cu DisplayPort costă mult mai mult și acele pot avea imagine chiar mai bună (Retina/Quad HD). Porturile HDMI și DVI limitează calitatea imaginii la FullHD, deci DisplayPortul e cel mai bun.

Are funcția SmartImage lite care e prezentă pe noua serie și vă ajută să obțineți o imagine mai clară. Consumul de energie e destul de redus – 18 W, iar acesta variază în funcție de luminozitatea aleasă. Ca oricare alt monitor, dacă e prea mare, poate fi pus pe perete cu un kit de montare corespunzător.

Plusuri: are port HDMI, un design elegant, ușor de instalat, fiabil și unghiurile de vizibilitate mari.
Minusuri: timpul de răspuns nu e ideal pentru gaming.

Philips 247E6QDSD e o alegere bună care poate fi următoarea voastră alegere dacă nu vă doriți ceva mai scump și nu vă jucați cine știe ce jocuri. Jos e o prezentare care vă poate ajuta să vă faceți o idee despre el și designul e destul de elegant. Dacă aveți un LCD sau CRT, e cazul să vă faceți un upgrade :).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu