≡ Meniu

Philips 24PFS5231/12, televizor FullHD cu design interesant

Philips 24PFS5231/12 face parte din cea mai recentă generație de televizoare și e vorba de seria 5211. Ai impresia că e o tabletă într-o stație de andocare, doar că acel stativ vine cu panoul de control și sistemul audio. În mod normal, într-un televizor așa de mic și subțire nu se poate introduce un sistem audio prea performant, de aceea acest brand a venit cu un nou concept și mi se pare destul de reușit. Vine cu o telecomandă destul de simplă, dar ceva mai ușor e să folosiți telefonul mobil, bineînțeles, dacă e vorba de unul Smart.

Alternativele sunt multe dacă luați în calcul și alte branduri, dar nu toate oferă aceeași calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 24PFS5231/12, televizor FullHD cu design interesant

Acesta e genul de televizor care poate fi un bun monitor deoarece nu e mare și arată foarte bine. Unele televizoare mici nu le-aș folosi ca monitor doar pentru cum arată, însă acesta chiar ar arăta bine pe biroul vostru. Calitatea sunetului e dată de acele difuzoare de 16W și de tehnologii (Incredible Surround 3D, Sunet Clar, Smart Sound, Triple ring).

Playerul multimedia incorporat poate fi folosit pentru a reda filme pe televizor fără a folosi cabluri, ci doar un stick USB. Nefiind un model Smart, nu are așa de multe caracteristici speciale, dar pentru un brand atât de cunoscut unele dotări sau funcții sunt standard. De exemplu, are un tuner TV foarte avansat – DVB-T/T2/C/S/S2, care până anul acesta era prezent doar pe televizoarele foarte scumpe.

Plusuri: calitate audio excepțională, imagine clară și fără blur, consum mic, design elegant.
Minusuri: nimic.

Philips 24PFS5231/12 e un gadget destul de reușit deoarece arată bine, oferă ce e mai avansat pe piață și nu costă foarte mult. Nu putea fi un model 4K cu interfață Smart că doar e vorba de un model de 24 de inci, adică cât un monitor. În general, televizoarele mai mari oferă mai multe dotări și mi se pare normal… ce sens ar avea să luați un televizor 4K pentru dormitor? Mă gândesc că-l veți pune într-o cameră potrivită pentru diagonala sa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu