≡ Meniu

Philips 24PHH4000, televizor de 61 centimetri

Philips 24PHH4000/88 e un televizor scos pe piață la începutul anului 2015 și se evidențiază prin faptul că are ecran de 61 centimetri cu rezoluție 1366×768 pixeli și că e non smart, adică simplu de utilizat. E perfect pentru o bucătărie ori o cameră de zi nu prea mare.
Evident că poate fi montat pe perete întrucât are Vesa 75×75, iar suporturi compatibile găsești aici.
Chiar dacă suntem bombardați cu oferte la televizoare smart care mai de care mai sofisticate, multă lume se orientează înspre TV-uri ușor de utilizat deoarece își fac treaba.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă te deranjează că nu e de tip smart TV atunci poți să achiziționezi un media player cu Android precum PNI MK802 IV.

Philips 24PHH4000, televizor de 61 centimetri

La capitolul caracteristici stă ok (din punctul meu de vedere) întrucât vine cu ecran de 24 inci care are o rezoluție aproape HD, cu multe porturi și cu tuner digital dublu. Acest tuner e folositor în cazul în care vrei să te uiți la posturi TV la calitate HD.
Dacă la un moment dat vrei să vezi filme de pe un laptop atunci ai la dispoziție portul VGA precum și cel HDMI.
Nu e prea mare și de aceea nu va ocupa prea mult loc, dar dacă vrei să faci cât mai mult loc în cameră atunci poți opta să-l pui pe un perete.
Evident că are multiple tehnologii de îmbunătățire a imaginii, iar refresh-ul soft e de 100 Hz.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand bun, multitudinea de porturi disponibile, că are slot CI+ (pentru posturi digitale) și că vine cu două HDMI-uri.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD și soft inteligent.

De final pot spune că modelul acesta e unul atât de avansat cum vrei tu deoarece vine cu porturi care te ajută să-i extinzi funcționalitatea cu home cinema ori media player. De aceea se adresează celora care sunt în pas cu tehnologia, cât și celora care doar vor să se uite la o emisiune TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu