≡ Meniu

Philips 24PHH5210/88, televizor LED de 61 centimetri

Philips 24PHH5210/88 e un televizor de 61 centimetri fără soft smart care se adresează persoanelor în căutarea unui TV alb de dimensiuni medii. Rezoluția sa de 1366×768 pixeli e una foarte bună pentru filme HD, dar și pentru posturi TV de pe tuner digital DVB-C/T. Are și posibilitatea conectării unui card CI+ la slotul corespunzător, iar acest lucru vă scutește de conectarea unui receptor ori a ceva de genul.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de culoare albă cu o diagonală de 24 inci și cu ecran LED care consumă puțin. Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Mi-aș fi dorit să pun și un clip video, dar în momentul de față nu există așa ceva.

Philips 24PHH5210/88, televizor LED de 61 centimetri

Chiar dacă ecranul nu e unul exagerat de mare, acest aparat poate fi montat pe un suport TV deoarece are Vesa 75×75.
Poți conecta mai multe aparate la acesta întrucât vine cu o mulțime de porturi printre care aș enumera două HDMI-uri, un VGA și un USB. Vă dați seama că puteți să-l folosiți pe post de monitor și în acest fel o să vedeți filmele de pe laptop la o dimensiune mare și o calitate superioară.
Nu am menționat că prin prezența USB-ului acest TV vă oferă posibilitatea vizionării de clipuri de pe diferite dispozitive care au USB (memorii, harduri, cameră digitală etc).

Pro achiziția acestui model ar fi că nu are un cost mare, că arată bine și că are tuner digital dublu pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD.
Contra ar fi că nu are rezoluție HD și că nu vine cu soft Android.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să arate bine în bucătărie și care să afișeze cea mai bună imagine posibilă atunci acest aparat ar fi o recomandare din partea mea. Nu vei greși niciodată dacă o să alegi un astfel de aparat deoarece vine cu calitate marca Philips, multiple porturi și un consum mic de curent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu