≡ Meniu

Philips 24PHT4000/12, model cu diagonală de 61 centimetri

Philips 24PHT4000 e un televizor modern dotat cu ecran LED de 61 centimetri, iar acest televizor are și ambilight. Numărul de porturi e unul ok, fiind vorba de două porturi HDMI și un USB. HDMI-urile sunt utile în cazul în care doriți să conectați un laptop la el ori un player extern. Iar, portul USB e unul util în cazul în care doriți să vedeți ceva pe playerul media integrat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și vine cu multe lucruri utile, dar care nu sunt greu de folosit. Din imaginea alăturată vă puteți face o părere despre cum arată, iar dacă nu vă place suportul atunci puteți să-l montați pe un perete, și în acest fel o să economisiți spațiu.

Philips 24PHT4000/12, model cu diagonală de 61 centimetri

Ecranul aparatului e unul de 24 inci cu o rezoluție de 1366×768 pixeli, iar datorită acestui lucru vei putea vedea fără probleme posturi TV la calitate HD. TV-ul are și tuner digital dublu care va facilita vizionarea posturilor HD de la cablu.
Nu e un aparat prea mare, dar dacă vreți atunci puteți să-l montați pe un suport TV care e compatibil Vesa.
Consumul de curent e unul mic deoarece are ecran mediu ca mărime și tehnologie LED la display.
Aparatul are și conector VGA (numit PC in) prin intermediul căruia puteți conecta un PC la televizor.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că vine cu dotări esențiale, că are multe porturi moderne și că e ușor de folosit.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD și sistem de operare avansat.

Deci, dacă te interesează un dispozitiv modern cu funcții utile atunci îți recomand acest model. Nu va veni cu rezoluție 4K, suport pentru aplicații ori alte lucruri inutile, ci doar cu ce ai nevoie.
Ce am zis în propoziția anterioară probabil că se va bate cap în cap cu punctul contra și de aceea ar trebuie să exemplific. Televizorul e bine așa cum e, dar nu ar fi stricat să vină cu suport pentru Youtube și Netflix.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu