≡ Meniu

Philips 272C4QPJKAB, monitor cu imagine Quad HD

Philips 272C4QPJKAB e un monitor nou care oferă o imagine detaliată dar și clară. O imagine QHD nu e una 4K, deoarece e cât patru imagini 720p și nu patru imagini 1080p. Diferențele nu sunt așa de mari, însă e nevoie de un port DisplayPort (VGA-ul limitează imaginea la 720p dar și HDMI-ul limitează calitatea la 1080p). Standul său are o formă interesantă și dacă vreți îl puteți pune perete (cu un kit de montare care poate fi achiziționat după).

Alternativele sunt modelele cu timp de răspuns mai bun ori cu imagine 4K (depinde de ce aveți nevoie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 272C4QPJKAB, monitor cu imagine Quad HD

Caracteristicile tehnice sunt foarte importante deoarece un monitor nu prezintă la fel de multe tehnologii ca un televizor. Ecranul de 27 inci are o imagine de 2560 cu 1440 pixeli cu timp de răspuns de 12 ms, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, iluminare de 300 cd/mp, contrast dinamic de 20 milioane la 1 etc. Cu un așa timp de răspuns nu e un monitor special pentru gaming. Un timp de răspuns de 1-5 ms e perfect pentru gaming dar și rate de refresh e importantă.

Ca și facilități are: montare VESA 100, boxe de 4 W (una e de 2 W) și altele. Ca și intrări video are: un DVI, două HDMIuri și un DisplayPort. Numărul mare de intrări video e un plus în special dacă sunt foarte bune (puteți conecta la multe la acest monitor – PC, laptop, consolă, player etc). Caracteristicile speciale sunt următoarele: cameră web integrată de 2 MP, PIP/PBP, SmartImage, PowerSensor etc.

Consumul de energie e de 38 W care e destul de mic pentru un model atât de mare și, bineînțeles, e vorba de consumul maxim.

Plusuri: imagine plăcută, DisplayPOrt, difuzoare integrate, design plăcut, ideal pentru aplicații profesionale etc.
Minusuri: nu are porturi USB.

Philips 272C4QPJKAB e o alegere destul de interesantă și se potrivește perfect alături de un desktop profesional și panoul ecranului e foarte bun de aceea și unghiuri de vizibilitate sunt de 178 grade. Astfel imaginea e clară din orice unghi ați privi-o. Jos e o prezentare interesantă și care vă poate ajuta să faceți alegerea corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu