≡ Meniu

Philips 272P4QPJKEB, monitor profesional 27 inci

Dacă te ocupi cu CAD atunci îți recomand un model precum Philips 272P4QPJKEB. Acesta e unul cu o diagonală de 27 inci și o rezoluție superioară de 2560 x 1440 pixeli. Aceasta nu e Full HD, ci QHD, iar principalul dezavantaj al acestui model ar fi consumul mare de curent de 39W. Nu îmi rea convine nici că are un timp de răspuns de 12 milisecunde, dar nu o să te afecteze negativ din moment ce e un model pentru proiectare.
Cu un astfel de periferic o să ai parte de unghiuri de vizibilitate ok deoarece are panel PLS (similar IPS) care are unghiuri 178/178 grade.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Acest cost mi se pare unul pe măsura calităților oferite. Pe piață nu găsim prea multe modele dedicate CAD-ului și care să aibă port DisplayPort. O să întrebi la ce te va ajuta acest port, iar răspunsul ar fi că acesta e mult superior HDMI și de aceea poate poate afișa imagini de calitate.

Philips 272P4QPJKEB, monitor profesional 27 inci

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul mare de 27 inci cu rezoluție 2560×1440 pixeli, că e LED și panoul de calitate superioară. Mulțumită panoului o să avem parte de unghiuri de vizibilitate perfecte.
Fiind un monitor business e bine de știut că are boxe integrate și că e oferită posibilitatea montării sale pe un perete.

Avantajele achiziționării acestui model ar fi că are un ecran mare, disponibilitatea mai multor porturi, că e garantat 3 ani (mă refer la faptul că are 3 ani garanție) și că vine de la un brand în care eu am încredere.
Probabil că prețul e cam mare (fiind pe măsura specificațiilor), dar nu ar fi stricat dacă timpul de răspuns ar fi fost pe jumătate și dacă ar fi avut rezoluție 4K.

Deci dacă te interesează un monitor care să arate bine și care să te ajute la proiectare atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea. Adevărul e că te-ar ajuta destul de mult și dacă ești programator deoarece știm cu toții că programatorii lucrează cu mai multe ferestre deschise simultan.
Alături e o video prezentare a acestui model postată pentru a vă face o părere despre cum se prezintă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu