≡ Meniu

Philips 273V5LHAB, monitor 1080p cu boxe incorporate

Philips 273V5LHAB e un monitor bun cam pentru orice deoarece are caracteristici tehnice decente. Nu arată prea elegant dar aspectul nu prea contează, mai important mi se par performanțele sale. Poate face față oricărei provocări dar nu poate fi considerat a fi un monitor de ultimă generație. Un astfel de monitor e foarte scump și arată mult mai bine. Tendința e ca producătorii să ofere mai multe dotări ori un ecran mai mare pentru aceeași sumă. La început, cam toate gadgeturile sunt mai scumpe iar cu timpul se ieftinesc. Acest monitor poate fi o investiție pe termen lung/mediu, depinde de utilizator.

Dacă vi se pare prea scump, atunci alegeți unul cu imagine de 24 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 273V5LHAB, monitor 1080p cu boxe incorporate

Ca și specificații tehnice are: ecran de 27 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, imagine 1080p, aspect 16 pe 9, contrast dinamic de 10 milioane la 1, iluminare de 300 cd/mp, rată de refresh bună etc. Unghiurile de vizibilitate sunt mai bune decât cele oferite de ecranele laptopurilor, totuși există ecrane cu panou IPS (unghiurile sunt maxime).

Ca și facilități are următoarele: boxe de 4 W (2 W fiecare) și montare VESA de tip 100 (mm). Boxele integrate nu sunt foarte grozave pentru uz multimedia, ci mai degrabă pentru uz office. Pe partea de conectivitate are multe porturi: VGA (va limita imaginea filmelor la calitate HD), DVI și HDMI. Nu e nevoie de DisplayPort cât timp imaginea e 1080p, deoarece doar la monitoarele Retina e nevoie de DisplayPort. Nu e un monitor greu de montat sau instalat. Totuși, pentru instalare e nevoie de un kit de montare corespunzător care e destul de ieftin și e același la mai toate monitoarele.

Plusuri: are multe dotări pentru cât costă, are intrări video diversificate, consum redus de energie și altele.
Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Philips 273V5LHAB e un monitor destul de reușit deoarece poate fi folosit cu un desktop, o consolă hardware sau pentru a viziona filme de pe un media player. Poate fi ideal pentru cei care au sau vor să cumpere un desktop performant. Modelele mai scumpe, cu siguranță, aduc ceva în plus, adică prețurile sunt justificate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu