≡ Meniu

Philips 274E5QHAW, monitor de 27 inci alb

Monitorul LED Philips 274E5QHAW e unul dintr-o serie destul de specială și care e bun pentru orice. Are unghiuri de vizibilitate foarte bune, un timp de răspuns decent și o imaginea mare. Îl recomand oricui, deoarece oferă ce e mai bun pe piață , iar dacă aveți un telefon cu MHL, se pot vedea filme de pe telefon folosind doar cablul USB (astfel telefonul nu se descarcă). Această funcție mi se pare foarte utilă și păcat că e nu standard, adică nu e prezentă pe mai toate gadgeturile.

Dacă vi se pare prea scump, căutați un model similar dar cu diagonală de 24 de inci. Diferența de preț e vizibilă dar nu e foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 274E5QHAW, monitor de 27 inci alb

Display-ul său e unul de 27 inci de tip 1080p, timpul de răspuns e de 5 ms, aspect lat (16 pe 9), iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de 178 grade pe verticală și orizontală, contrast dinamic de 20 milioane la 1 și altele.
Pe partea de conectivitate are: VGA. două HDMIuri, intrare audio PC și ieșire audio pentru căști. Deci puteți folosi căști fără ca ele să aibă un cablu prea lung, iar conectarea lor e mai simplă. Are intrare audio PC deoarece monitorul e dotat cu boxe integrate și nu sunt oarecare, ci sunt de 6 W fiecare. O altă facilitate ar fi montarea VESA pentru care e nevoie de un kit suplimentar.

Caracteristici speciale ale acestui model sunt prezente și la alte monitoare, mă refer la: sRGB, MHL, Kensington Lock și DDC/CI. Are chiar și Play&Plug, adică nu vă trebuie drivere pentru a-l folosit, ci doar trebuie conectat. E compatibil cu cele mai uzuale sisteme de operare. Consumul de energie al unui monitor/televizor ține de luminozitatea aleasă la ecran .

Plusuri: are un design elegant, consum redus, destul de multe porturi și specificațiile tehnice bune.
Minusuri: nu prea sunt ținând cont de preț.

Philips 274E5QHAW face parte dintr-o serie destul de elegantă și poate că nu e cel mai performant de de piață, dar poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. Oferă caracteristici tehnice bune pentru cei care vor ceva mai mult decât un monitor clasic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu