≡ Meniu

Philips 278G4DHSD, monitor 3D cu Ambiglow

Monitorul LED Philips 278G4DHSD e destul de mare și face parte dintr-o serie nouă. Aceste aspecte sunt evidente din numele său și cred că veți găsi și alternative mai ieftine cu aceeași diagonală. Totuși, nu cred că sunt multe monitoare cu tehnologie 3D, Ambiglow și porturi USB. La acele porturi puteți conecta medii de stocare sau chiar și periferice. Tehnologia Ambiglow e perfectă deoarece mărește imaginea, oarecum, și e mai plăcută imaginea atunci când vizionați un film (pentru că e mai mare și iluminarea camerei e mai bună în locul în care e pus monitorul).

Alternativele sunt monitoarele simple ori chiar și cele cu imagine mai detaliată (QHD sau 4K). Alegerea corectă ține de necesitățile voastre. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 278G4DHSD, monitor 3D cu Ambiglow

Specificațiile tehnice ale acestui model sunt următoarele: imagine de 27 inci, imagine 1080p, aspect 16 pe 9, iluminare de 250 cd/mp, contrast dinamic de 20 milioane al 1 etc. Tehnologia 3D e un plus iar dacă veți conecta acest monitor la un PC, veți avea nevoie și de o placă video care poate să facă acea conversie. Bineînțeles, trebuie să folosiți ochelari speciali (3D) pentru a viziona imaginea 3D. Deci nu știu câți dintre voi v-ar plăcea să folosiți ochelarii (poate purtați deja niște ochelari de vedere și ar fi necesar niște ochelari clip-on).

Porturile sale sunt următoarele: patru USBuri 3.0, trei HDMIuri și VGA. Caracteristicile speciale sunt următoarele: sRGB, DDC/CI, Plug & Play și Kensington Lock. Consumul de energie e de 25 W și e vorba de cel maxim.

Plusuri: tehnologia Ambiglow (se schimbă culorile), tehnologie 3D, porturi USB, destule HDMIuri, designul elegant și unghiurile de vizibilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 278G4DHSD e o alegere multimedia deci și desktopul ar trebui să fie din aceeași categorie. Nu e modeleul ideal pentru gaming dar nu vă oprește nimeni să-l folosiți în acest sens. Clipul de jos se adresează celor care nu au văzut un astfel de monitor și ar fi interesați în mod speical de designul său. Bineînțeles, sunt prezentate și caracteristicile speciale și acea tehnologie Ambiglow. E cam același lucru cu Ambilight de la televizoare însă poate nu e chiar așa de avansată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu