≡ Meniu

Philips 28PHH4109/88, televizor LED de 71 cm

Televizorul LED Philips 28PHH4109/88 e unul clasic care poate fi folosit pentru multe dar funcțiile sale îl limitează. Poate cu un media player extern puteți avea mai multe funcții, tehnologii și dotări. Playerul integrat al televizoarelor nu e chiar așa de performant deoarece nu suportă multe formate media și unele nici subtitrări. Acuma depinde și de voi, poate îl vreți doar pentru a viziona posturi TV ori să-l conectați la un laptop/desktop/player. Nu puteți avea pretenții la un așa preț, dacă vreți un televizor FullHD, e nevoie de un buget mai mare. Același lucru pot spune și despre televizoarele Smart.

Prețul său e unul bun deoarece concurența nu oferă ceva mai bun, dar poate pe viitor vom vedea ceva funcții în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 28PHH4109/88, televizor LED de 71 cm

Pe partea de imagine are iluminare LED, rezoluție 768p, 100 Hz, aspect 16 pe 9, luminozitate de 250 cd/mp etc. Eu le consider foarte bune în acest preț dar întotdeauna e loc de mai bine. Imaginea putea fi mai bună dar poate pe viitor vom vedea mai multe televizoare FullHD, ori această rezoluție să fie una standard.

Sunetul mi se pare destul de puternic și clar, deoarece are difuzoare de 5 W fiecare, sunet clar etc. Puteți conecta un sistem audio mai performant dacă nu sunteți mulțumiți de cel integrat. Tunerul TV e unul DVB-T/C, deci poate reda posturi TV la calitate HD. Porturile televizorului sunt multe și cele mai importante sunt HDMIurile și USBul.  Pe partea de caracteristici speciale are: înregistrare USB/pauză, teletext, EPG 8 zile, Easylink și Pixel Plus.

Plusuri: înregistrare USB, două HDMIuri, design plăcut, preț atractiv, e nou și poate fi montat pe perete.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 28PHH4109 e un televizor de dimensiuni medii care poate fi conectat chiar și la un PC datorită acelor intrări. Nu vă recomand să-l folosiți ca monitor ci doar pentru vizionarea de filme, deoarece imaginea nu e 1080p. Acesta e perfect pentru o sufragerie mică, dormitor sau bucătărie, iar dacă nu sunteți mulțumiți atunci e cazul să alegeți ceva mai performant (e nevoie și de un buget mai mare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu