≡ Meniu

Philips 32HFL2819D/12, televizor LED de 81 centimetri

Philips 32HFL2819D/12 e un monitor de 81 centimetri care are ecran LED cu unghiuri de vizibilitate 178/178 grade. Se adresează celora interesați de un model care să fie bun de pus în price cameră și care să aibă tuner digital dublu pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD.

Modelul acesta de 32 inci are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care vine cu un consum mic de curent și cu posibilitatea montării pe un perete deoarece are VESA 200×100, iar suporturi compatibile vei găsi aici.

Philips 32HFL2819D/12, televizor LED de 81 centimetri

Ecranul aparatului e unul de aproximativ 81 centimetri, iar rezoluția 1366×768 pixeli e suficientă, zic eu. Cu ajutorul acestei rezoluții vei putea vedea filme HD și posturi TV la calitate digitală (dacă ai și abonament corespunzător). Eu vă sfătuiesc să alegeți abonamente digitale întrucât calitatea imaginii e mult superioară.
Porturile sunt normale, adică HDMI, USB, VGA (D-sub) și altele. Portul USB e pentru playerul integrat care poate reda fișiere multimedia.
Dacă vreodată vei dori să vezi un film de pe un laptop atunci poți conecta acel laptop la portul HDMI și în acest fel vei vedea filmul mai mare.
Consumul de curent e foarte important în cazul unui astfel de aparat, iar modelul acesta are 41W (cosnum redus datorită tehnologiei LED din ecran), adică puțin. Prin orientarea dvs. către aparate care consumă puțin o să obțineți niște facturi mai mici la curent.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție ok (adică mic), porturile importante, posibilitatea montării pe un perete, disponibilitatea tunerului digital dublu.
Contra ar fi că nu are rezoluție mai mare și OS Android. (Dacă ar fi avut aceste lucruri atunci prețul probabil că ar fi fost dublu.)

Per ansamblu acest TV e unul simplu dotat doar cu ce ai avea nevoie. Dacă te deranjează că nu poți să-l conectezi la net sau că nu are soft smart atunci poți să conectezi la el un player multimedia cu Android care compensează aceste neajunsuri. Cu ajutorul acestui sistem Android vei avea posibilitatea să accesezi Netflix ori alte servicii online prin aplicațiile dedicate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu