≡ Meniu

Philips 32PFH4100/88, televizor Full HD de 80cm

Anul 2015 vine cu televizoare noi din partea Philips, iar un model non smart e Philips 32PFH4100/88, având un ecran de 80cm și rezoluție Full HD. Lipsa softului smart poate fi compensată prin achiziționarea unui player cu Android de aici. Aparatul acesta se adresează în principal celora interesați de ceva foarte simplu pentru ei ori pentru părinți.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi. Iar, pe acești bani primim un aparat care are tuner digital dublu și multiple porturi. Dacă vă interesează un suport TV bun atunci trebuie știut că acesta e compatibil cu modele Vesa 100×100 pe care le găsiți aici.

Philips 32PFH4100/88, televizor Full HD de 80cm

Aparatul e unul care are o diagonală de 32 inci (în centimetri e circa 81), iar rezoluția e 1920×1080 pixeli așa încât să poți vedea filme HD și Full HD.
Precum alte modele și acesta vine cu un player media, iar acest aparat te va ajuta în a vedea diferite fișiere media de pe stick-uri de memorie ori harduri externe.
Calitatea imaginii e îmbunătățită de PMR-ul de 100Hz care-i un fel de refresh software care poate fi activat în anumite condiții.
Numărul de porturi e decent, acestea putând fi utilizate în principal pentru conectarea la TV a diferitelor aparate pentru a extinde capabilitățile sale.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, ușurința în utilizare și fiabilitatea (garanția standard poate fi mărită la mai mult pe bani puțini).
Contra ar fi că nu are un soft avansat. Acest lucru nu e așa de important deoarece poate fi compensat cu ajutorul unui player media avansat care nu costă mai mult de 100-200 lei. Lipsa rezoluției 4K nu e un dezavantaj deoarece pe piață chiar nu găsim prea multe filme la această calitate.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată fi utilizat pentru vizionarea diferitelor canale TV la calitate standard ori HD atunci acesta e unul perfect. Filmele Blu-ray se vor vedea bine, iar tu poți să le vezi de pe un hard extern, de pe un player ori de la laptop (toate acestea trebuie conectate la un HDMI).
Se poate spune că e un TV calitate superioară de la un brand cu istorie foarte bună în domeniul electro.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu