≡ Meniu

Philips 32PFH5300/88, televizor Smart FullHD cu 200 Hz

Philips 32PFH5300/88 e un televizor mai special datorită imaginii 1080p, funcțiilor speciale și tehnologiilor noi. Nu e cel mai performant model dar cu siguranță nu e și cel mai mare în acest buget. Se poate alege și un televizor non Smart cu diagonală de 40 cm sau chiar unul Smart, însă va fi din seria precedentă. Nu sunteți nevoiți să alegeți neapărat acest model, există și variante mai mari sau chiar mai mici care vă pot fi de folos. Eu aș alege pe acesta deoarece noile televizoare vin cu cele mai recente tehnologii.

Nu e chiar accesibil deoarece e un televizor foarte nou și care arată foarte bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 32PFH5300/88, televizor Smart FullHD cu 200 Hz

Fiind un model al anului 2015, iar calitatea sunetului e dată de acele tehnologii dar și de sistemul audio de 10W. Imaginea e de 80 cm și nu pare a fi mare dar depinde de la ce distanță îl priviți dar și în ce cameră doriți să-l puneți. Specificațiile tehnice sunt următoarele: aspect lat, iluminare de 300 cd/mp, 200 Hz etc. Aceste caracteristici sunt destul de standard și s-ar putea să fie prezente și pe alte televizoare. Totuși, tehnologiile dac diferența și sunt foarte bune la acesta.

Caracteristicile speciale sunt: MultiRoom Client, Audio Return Channel, SimplyShare, Wi-fi Miracast, HbbTV și WiFi Direct. S-ar putea să le știți pe acestea de la alte serii sau branduri, dar pot fi chiar mai multe la acesta. Chiar dacă e mai mare decât vechiul televizor, acesta paote fi pus pe perete cu un kit de montare VESA 100 mm (acesta nu e inclus și e destul de ieftin).

Plusuri: arată foarte bine, rată de refresh bună, destule porturi, calitate video superioară, dar și sunetul e bun.
Minusuri: nu are multe funcții Smart.

Philips 32PFH5300/88 e alegerea corectă pentru cei care nu vor ceva foarte sofisticat. Oricum, funcțiile Smart ale acestui televizor sunt destul de elementare (de bază). Pentru ceva mai complex, trebuie să optați pentru o serie ceva mai avansată care costă mai mult sau poate vă place o serie care a apărut anul trecut (seriile precedente sunt mai accesibile).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu