≡ Meniu

Philips 32PFH5500/88, televizor Smart mic cu Android

Televizorul LED Philips 32PFH5500/88 nu e un model cu imagine 3D dar are Android, motiv pentru care îi crește funcționalitatea (puteți face mult mai multe pe el și are suport pentru fișiere mult mai avansat). Smart TVurile sunt ceva mai avansate decât restul televizoarelor și de multe ori nu mai e nevoie de sisteme audio, playere externe sau alte periferice, de aceea și prețul e mai mare. Tehnologiile de imagine și sunet sunt ceva mai avansate, de aceea și recomand variantele mai noi. Există variante chiar și cu imagine de 40 cm, dacă vă place ce oferă acesta dar nu e suficient de mare.

Alternativele sunt foarte multe și chiar cu imagine mai mare dar și restul dotărilor sunt importante (deci să nu vă uitați neapărat după cea mai mare diagonală în acel buget). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 32PFH5500/88, televizor Smart mic cu Android

Face parte din ultima generație – 2015, iar modelele noi aduc un refresh mai mare. El trebuie să fie de cel puțin 200 Hz pentru ca imaginea să fie naturală. Pe partea de sunet are ieșire audio de 20 W, sunet clar, sunet Smart, Dynamic Bass Enhancement și Incredible Surround. Diagonala sa e una de 80 cm iar imaginea nu e HD ci FullHD. Nici n-aș mai opta pentru un televizor HD deoarece conținutul media are o calitate superioară.

Pe lângă toate acele porturi, televizorul are nevoie de tehnologie wireless cu care se poate conecta mai ușor la internet dar mai rămâne și varianta conectării prin cablu LAN. Are caracteristici speciale suficient de bune: MultiRoom client și server, SimplyShare, Wi-fi Miracast Certified, HbbTV, canal Audio Return, Remote control pass-through. EPG 8 zile, detectare automată a dispozitivelor Philips, memorie internă de 8GB și teletext 1000 pagini.

Plusuri: interfață cu Android, 200 Hz, multe porturi, design elegant, sonorizare excelentă și toate acele dotări speciale care le-am menționat mai sus.
Minusuri: preț cam piperat.

Philips 32PFH5500/88 e alegerea corectă pentru cei care nu vor neapărat un televizor mare ci vor doar funcționalitate și calitate. Imaginea pare mare dacă televizorul se află la o distanță mică de voi. Deci distanța de la care îl priviți are o oarecare importanță dar și mărimea acelei camere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu