≡ Meniu

Philips 32PFS5501/12, televizor Full HD de 80 cm cu Android

Philips 32PFS5501/12 e cel mai nou dar și cel mai performant televizor mic de la acest brand. Cu siguranță, mulți dintre voi ați căutat un astfel de televizor și nu ați vrut unul clasic, ci cu Android. E foarte important ca televizorul să aibă sistem de operare deoarece oferă un plus de funcționalitate și veți aprecia tot ce oferă în plus. E mult mai simplu să luați telefonul și să căutați rapid ceva însă e diferit pe un televizor deoarece ecranul e mai mare. Nu e nevoie să conectați laptopul, se poate folosi un mediu de stocare cu interfață USB pentru a reda fișierele media preferate.

Alternativele sunt multe deoarece puteți lua în calcul și alte branduri cunoscute, iar seriile pot fi destul de multe (eu nu aș lua în calcul cele care au fost lansate anul trecut). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 32PFS5501/12, televizor Full HD de 80 cm cu Android

Noua generație de televizoare impresionează prin tehnologii care pot fi destul de avansate. Deci pe lângă caracteristicile tehnice, un televizor trebuie să aibă și tehnologii foarte bune. În acest preț, pot spune că nu am ce să-i reproșez dar e loc de mai bine. Sistemul de operare mărește funcționalitatea televizorului.

Conectivitatea e foarte bună la acest televizor deoarece are atât LAN cât și wireless, deci nu e nevoie neapărat de un router wireless pentru a vă conecta la internet. Chiar dacă aveți un telefon sau o tabletă, televizorul poate fi folosit pentru a naviga pe web, căuta conținut media și altele. Accesoriile incluse sunt cele clasice: telecomandă, manual de utilizare și cablu alimentare.

Are caracteristici speciale destul de multe: MultiRoom Client and Server, HbbTV, Pause TV, USB recording, magazine Online Video, browser web, Social TV, YouTube, dispozitive Auto detect Philips și multe altele. Multe dintre dispozitivele care le puteți conecta la acest televizor necesită o conexiune HDMI, de aceea are și 4 intrări HDMIuri.

Plusuri: interfață cu Android, design elegant, performanțe satisfăcătoare, imagine clară și suficient de mare pentru a viziona filmele preferate.
Minusuri: nu sunt.

Philips 32PFS5501/12 e cel mai ieftin și dotat model de la acest brand, iar dacă nu vă doriți un model pentru un buget mare, acesta ar fi ideal. Bineînțeles, această serie oferă trei variante iar cea mai mare e de 123 cm, deci poate că vă plac dotările și considerați că 80 cm e o imagine prea mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu