≡ Meniu

Philips 32PFT4101/12, televizor Non Smart ci design ultrasubțire

Televizorul Philips 32PFT4101/12 nu intră în categoria celor foarte performante deoarece e accesibil, deci nu poate avea prea multe dotări ori Android. Ceva mai scump poate fi un televizor Smart, nu pentru că are Android, ci pentru că are și niște dotări mai bune. Designul e destul de plăcut și se poate vedea atât din poza de jos cât și din clipul pus la final. Finisajul e pe negru, dar pe argintiu ar fi arătat și mai bine cum am văzut la anumite serii.

Multe televizoare oferă multe porturi HDMI, dar nu cred că veți folosi vreodată mai mult de două. Mai există și portul USB pentru a conecta un stick USB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 32PFT4101/12, televizor Non Smart ci design ultrasubțire

E o alegere foarte bună dacă nu vă interesează anumite părți ale unui televizor. Acesta e un televizor clasic care impresionează prin calitatea superioară a imaginii. Calitatea audio e superioară și puterea difuzoarelor e foarte importantă dacă camera e mare – 16W, dar mi se pare de ajuns deoarece nu ascultați la muzică pe acest gadget ci vă uitați la filme și poate nu vreți să deranjați.

Un televizor trebuie să prezinte porturi cât mai diversificate pentru a putea conecta mai multe tipuri de dispozitive, iar modelele Smart oferă doar ceva mai multe HDMIuri și USBuri. Bineînțeles, mai există și conectivitatea wireless care e un plus pe lângă cea LAN, iar televizoarele mai ieftine. Sunt incluse accesoriile standard, adică cele care le găsim la orice televizor, indiferent de dimensiuni. Chiar dacă nu e de tip Smart, are funcții de pauză, înregistrare, buton One-stop Home, upgrade auto la firmware, teletext și ajustare ecran (format).

Plusuri: arată destul de bine, imagine FullHD, preț mic, difuzoare decent, imagine clară și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu am găsit.

Nu văd de ce ați alege un televizor de a un brand nou (poate chiar chinezesc), când există televizoare precum Philips 32PFT4101/12. Prezentarea de la final se adresează celor interesați, adică care vor să vadă cum arată acest model. Toate seria PFT 4000 arată la fel doar unele pot să fie pe alte culori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu