≡ Meniu

Philips 32PHH4100, televizor elegant de 80 cm

Philips 32PHH4100 e un televizor LED cu imagine HD de 80 cm și într-un așa buget putea să aibă imagine ceva mai detaliată. Dacă nu vă place că are o imagine HD deoarece vă place filmele, atunci trebuie să alegeți alt model ori alt brand. Cu siguranță, există televizoare din serii ceva mai superioare care oferă soluții mai mari (unele serii mai ieftine oferă televizoare de maxim 80-100 cm). Oirucm, nu are sens să luați un televizor mic dacă aveți o sufragerie de cel puțin 12-14 mp, unul de 80-100 cm e satisfăcător.

Alternativele sunt modele mai mari sau cele cu imagine 1080p. Acum, depinde și ce brand preferați dar Philips e unul dintre cele mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 32PHH4100, televizor elegant de 80 cm

O vorba de generația anterioară, adică 2014. Dacă vreți ceva mai nou trebuie să scoateți și ceva mai mulți bani din buzunare. Calitatea audio e bună chiar dacă e un sistem integrat, dar nu vă oprește nimeni să luați niște boxe mai puternice și să le conectați ulterior. La capitolul imagine are: diagonală de 80 cm, 1366 cu768 pixeli, aspect lat, contrast dinamic mare, 100 Hz și 200 cd/mp.

Tuner digital e unul de tip DVB-T/C deci poate recepționa posturi TV la calitate HD. Playerul integrat are diverse funcții care le voi menționa la caracteristicile sale speciale. Conectorii acestui televizor sunt suficienți: USB 2.0, două porturi HDMI, ieșire audio etc. Alături de televizor veți primi telecomanda clasică iar pentru montare pe perete e nevoie de un kit de montare. Caracteristicile speciale sunt: Pause TV, înregistrare USB, One-stop Home button, TeleText cu 1000 pagini și altele.

Plusuri: are o rată de refresh de 100 Hz, aspect elegant, poate fi pus pe perete, sunet clar etc.
Minusuri: nu are imagine 1080p.

Philips 32PHH4100 e o alegere foarte bună pentru cei care vor un televizor clasic și bun. Nu are funcții Smart, o imagine prea detaliată ori tehnologie 3D, dar are multe dotări foarte bune și arată excelent într-o sufragerie modestă ca și dimensiuni. Dacă nu obișnuiți să vizionați filme la calitate mai mare de 720p, atunci acesta e modelul corect și nu prea are sens să dați prea mulți bani pe un TV, mai bine îl schimbați mai des.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu