≡ Meniu

Philips 32PHH4200, televizor LED de 80 cm cu imagine HD

Philips 32PHH4200 e o alegere destul de bună deoarece arată bine, oferă o imagine clară și are un număr suficient de porturi HDMI. Mă refer la acele două porturi care nu cred că vor fi prea ocupate deoarece nu veți conecta prea multe la el. Ca și tehnologii, televizorul oferă Digital Crystal Clear, iluminare LED, refresh 100Hz și HDMI cu EasyLink. Nu aș putea spunea că sunt dotări unice, dar sunt utile indiferent pentru ce veți folosi televizorul. Sunt serii care sunt destul de similare cu aceasta iar prețurile sunt de cele mai multe ori justificate.

Dacă nu vă place că are doar imagine HD, vă recomand unul mai scump și trebuie să optație pentru o serie ceva mai avansată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 32PHH4200, televizor LED de 80 cm cu imagine HD

Pe partea de sunet nu am ce să-i reproșez deoarece mi se pare destul de puternic și clar. Un Smart TV e superior din multe puncte de vedere, însă poate costa dublu dacă are și Android. Fiecare utilizator e limitat la un anumit buget, iar dacă se dorește ceva mai bun trebuie să opteze pentru o sursă de finanțare diferită.

Caracteristicile de imagine sunt satisfăcătoare pentru dimensiunile sale, dar și pentru cât costă. Mă refer la faptul că are iluminare de 200 cd/mp, aspect lat, rezoluție HD, 100 Hz și Digital Crystal Clear. La televizoarele mai scumpe, acestea pot fi mai bune ori mai multe, dar pentru început e de ajuns. Cu siguranță, dacă aveți un televizor performant și vreți să-l schimbați cu altul, e nevoie de unul superior (din cele mai multe puncte de vedere). Alte caracteristici speciale care nu le-am menționat sunt EPG și teletext 1000 pagini, dar cred că le știți deja de la alte modele.

Plusuri: arată destul de bine, calitate audio excelentă, poate fi pus pe perete (kitul nu e inclus și nu costă foarte mult), două HDMIuri, 100Hz.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 32PHH4200 face parte dintr-o serie lansată anul trecut și care încă e destul de competitivă. Unele serii oferă multe variante și diferențe între ele sunt la diagonală, iar caracteristicile tehnice sunt aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu