Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 32PHT4201/12, televizor cu sistem audio de 16 W

Televizorul Ultra Slim Philips 32PHT4201/12 pare a fi unul dintre cele mai elegante modele de pe piață, dar care oferă și niște dotări interesante. Mă refer la suportul său cu design subțire, redare media prin USB, două porturi HDMI pentru conectare ușoară a dispozitivelor și tehnologii de imagine avansate. Se adresează în special celor care nu vor funcții Smart ori o diagonală prea mare. Pentru mai multă funcționalitate, se poate conecta un PC/laptop ori media player la acest televizor.

Dacă nu vă place că e prea simplu, atunci aveți nevoie de un buget cu vreo 300-500 de lei mai mare. Un Smart TV mic și performant costă cel puțin 1199 lei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 32PHT4201/12, televizor cu sistem audio de 16 W

Pe partea de sunet, nu am ce să-i reproșez deoarece are difuzoare de 16W, dar și tehnologii ca: Clear Sound, Incredible Surround și modul Smart Sound. De cele mai multe ori nu văd sensul unui sistem audio clasic, deoarece nu are importanță cât de puternic e sunetul, ci cât de clar este. Putea să aibă o imagine mai bună și mă refer strict la rezoluția ecranului – 1080p, dar poate că nici nu vizionați filme la calitate mai mare decât 720p. Printr-un cablu VGA, calitatea nu mai e clară, dar nu e cazul aici pentru că televizorul are doar HDMI.

Un număr mare de porturi vă permite să conectați mai multe la acesta, dar nu cred că vă veți folosi de toate porturile sale, poate doar de HDMI și USB (să conectați laptop și un mediu de stocare dacă nu vreți cabluri prea multe prin jurul său).

Plusuri: arată foarte bine, porturi HDMI suficiente, redare media cu stick USB/hard disk, calitatea imaginii și a sunetului.
Minusuri: nu sunt.

Philips 32PHT4201/12 e recomandarea mea de la acest brand și în acest buget, dar pentru un buget mai mare, vă recomand un televizor mult mai performant. În general, televizoarele cu diagonală mare sunt ceva mai performante în sensul că au caracteristici de imagine mai bune, dar și dotări mai avansate. În plus, nu prea veți găsi televizoare Smart de 80 cm și, bineînțeles, mă refer la cele cu sistem de operare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu