≡ Meniu

Philips 40PFH4100, televizor 100 Hz cu 2 HDMI

Dacă vrei un televizor de inci cu rezoluție Full HD atunci îți recomand modelul Philips 40PFH4100. Vine cu tuner digital dublu și cu posibilitatea de a fi montat pe perete deoarece are Vesa 200×200. Cei 100Hz sunt refresh software care o să îmbunătățească calitatea imaginii.
E un TV pentru cei care nu sunt interesați de conexiuni la net, de acces la servicii online și la pagini de net. De aceea e un aparat numai bun chiar și pentru părinții care nu prea au tangențe cu tehnologia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un brand ok. Vizual se prezintă bine, lucru vizibil de alături, iar dacă o să analizați bine aspectul atunci o să vedeți că e vorba de un design caracteristic televizoarelor Philips.

Philips 40PFH4100, televizor 100 Hz cu 2 HDMI

Pe partea de caracteristici se laudă cu diagonala de 102 centimetri și rezoluția 1920×1080 pixeli. Poți vedea posturi TV la calitate HD deoarece are tuner digital, iar filmele Blu-ray pot fi văzute datorită rezoluției mai sus menționate.
Are un port USB care poate fi utilizat pentru conectarea de memorii USB ori de harduri externe pentru a vedea conținut de pe ele. Nu cunosc dacă poate reda fișiere *.mkv, dar bănuiesc că poate.
Vine și cu două porturi HDMI care sunt utile pentru conectarea unui media player cu Android ori a unui laptop.
Pentru a nu necesita un receptor, acest TV are slot CI+, dar depinde dacă furnizorul de cablu are cartelă pentru așa ceva.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție mic, că nu arată rău, că are tuner digital, consumul mic de curent și că are multiple porturi.
Contra achiziționării unui aparat precum acesta ar fi că nu are un soft inteligent. Totuși suntem în 2015 și mă aștept ca televizoarele să aibă așa ceva.

De final pot spune că acest model e unul care arată bine și se comportă remarcabil când vine vorba de afișarea imaginilor HD ori Full HD. Evident că-i poți extinde funcționalitatea utilizând un media player și astfel devine un fel de Smart TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu