≡ Meniu

Philips 40PFH4200/88, televizor de 102 cm cu 2 HDMI-uri

Televizorul LED Philips 40PFH4200/88 e o alegere foarte bună pentru cei care vor un televizor mare și nu au un buget mare. Un televizor clasic ca și acesta e mai ieftin decât unul Smart și nu are nici tehnologie de conversie a imaginii – 2D-3D. Funcțiile Smart diferă de o serie la alta dar și de la un brand la altul. Cu cât e mai scumpă seria cu atât oferă mai multe funcții și dotări, iar o serie ieftină oferă funcții elementare. Arată bine pentru cât costă iar un televizor mai special are o ramă mai simplă, chiar îngustă.

Alternativele la acest televizor sunt cele Smart, cele de la alte branduri (la fel de cunoscute) sau cele cu ecrane mai mari. Odată ce vă interesează un televizor de 102 cm, nu cred că vreți unul mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Philips 40PFH4200/88, televizor de 102 cm cu 2 HDMI-uri

Un LED ca și acesta oferă caracteristici tehnice bune: aspect lat, imagine 1080p, iluminare de 200 cd/mp, refresh de 100 Hz, Digital Crystal Clear etc. Pe partea de sunet nu pot spune că are cele mai bune dotări dar sunt corespunzătoare bugetului. Are multe porturi dar nu la fel de multe ca și la cele Smart. Nu are multe caracteristici speciale precum cele Smart, dar cu media player performant puteți avea un televizor mai deosebit. Oricum, multe funcții oferite nu sunt chiar utile și e mai bine să socializați de pe telefoane deoarece aplicațiile sunt ceva mai bune (pe televizoarele inteligente, aplicația e mai simplă pentru că nu e luată în calcul și tehnologia touch, care nu e prezentă la televizoare).

Cu siguranță, viitoarele televizoare vor oferi ceva mai multe dotări iar caracteristicile speciale vot deveni standard.

Plusuri: are două porturi HDMI, sunet decent, destule porturi, design elegant etc.
Minusuri: nu e prea ieftin.

Philips 40PFH4200/88 e un televizor destul de mare care poate fi pus pe perete și care îl recomand celor care au o sufragerie mare. Nu e nevoie de televizoare foarte scumpe pentru a viziona un film, însă rata de refresh face ca claritatea să fie sporită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu